Το μήνυμα του Ρονάλντο για τον θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Hollywood

Το μήνυμα του Ρονάλντο για τον θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει σκορπίσει την θλίψη, τόσο στη Μεγάλη Βρετανία, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η μακροβιότερη μονάρχης έφυγε χθες (8/9) από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος μιας εποχής και φέρνοντας μεγάλες αλλαγές.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατός της, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν με φωτογραφίες και αναρτήσεις για την βασίλισσα Ελισάβετ, θέλοντας να την αποχαιρετήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της βασίλισσα, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα, εκφράζοντας έτσι την θλίψη του για τον χαμό της.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει για 8η σεζόν στην Αγγλία έγραψε:«Επτά χρόνια της καριέρας μου έχω παίξει στην Premier League και αυτή είναι η όγδοη σεζόν για μένα στην Αγγλία. Σε όλα αυτά τα χρόνια ένιωσα την τεράστια αγάπη του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βασίλισσά του και πόσο σημαντική ήταν και θα είναι για πάντα η μεγαλειότητα της για τον βρετανικό λαό. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου για τη μνήμη της και θρηνώ γιατί είναι αναντικατάστατη για τη χώρα που έχω μάθει πλέον να αποκαλώ σπίτι μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη βασιλική οικογένεια».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την ανάρτηση του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved