Ο όρος του Καρόλου για να δώσει τον βασιλικό τίτλο στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν
Hollywood

Ο όρος του Καρόλου για να δώσει τον βασιλικό τίτλο στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν

Ένα από τα θέματα που απασχολεί ιδιαίτερα τον βασιλιά, πλέον, Κάρολο και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητας, είναι η παροχή των βασιλικών τίτλων στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν.

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκαν τους βασιλικούς τίτλους όταν έφυγαν από την Αγγλία για να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες, φαίνεται τώρα πως αντιδρούν στην πιθανότητα να μη δοθεί στα παιδιά τους το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο παιδιά δικαιούνται τους πριγκιπικούς τίτλους μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ως μέρος των κανόνων του Βασιλιά Γεωργίου Ε’. Κατά το παρελθόν, η Μέγκαν Μαρκλ είχε υποστηρίξει ότι είχαν αρνηθεί τον τίτλο στον Άρτσι λόγω της φυλής του, γεγονός που δυσαρεστεί τόσο την ίδια όσο και τον Χάρι, οι οποίοι θέτουν το ζήτημα της ασφάλειας των δυο παιδιών τους. Και αυτό γιατί το να είναι τα παιδιά τους πρίγκιπας και πριγκίπισσα τους δίνει το δικαίωμα να έχουν ορισμένα επίπεδα βασιλικής ασφάλειας. Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συντάκτρια των «Sunday Times», Roya Nikkhah η αναποφασιστικότητα «αυξάνει ns εντάσεις» μεταξύ του Καρόλου και ins οικογένειας Σάσεξ, καθώς δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor) και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Miss Lilibet Mountbatten-Windsor).

Στην αντίπερα όχθη βέβαια, να αναφέρουμε ότι οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Η… βασιλική προϋπόθεση για βασιλική εσάνς

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, κάτι διαφαίνεται να αλλάζει, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος μοιάζει πρόθυμος να δώσει στα εγγόνια του τους βασιλικούς τίτλους. Για να γίνει αυτό, απαιτείται ένας όρος: η εμπιστοσύνη. Μπορεί να είναι μόνο μια λέξη και μάλιστα συναισθηματικής σημασίας, αλλά πίσω της κρύβει πολλές και διάφορες μεταφράσεις. Όταν λέει ο Κάρολος εμπιστοσύνη, εννοεί ότι δεν θα βγαίνουν να εκθέτουν το παλάτι σε συνεντεύξεις τους, δεν θα κατηγορούν τα μέλη της βασιλικής οικογένεια, δεν θα γκρινιάζουν δημόσια σαν κακομαθημένα παιδιά. Ο Κάρολος γνωρίζει ότι η σύγκριση με την Ελισάβετ θα είναι σχεδόν καταστροφική για τον ίδιο, καθώς η μητέρα του υπηρετούσε το Στέμμα με απόλυτη αφοσίωση και ήταν πολύ αγαπητή από τον λαό της. Κάπως έτσι ξεπερνούσε όλες τις αναποδιές που πέρασε στα 70 χρόνια της βασιλείας της. Αν λοιπόν ο Κάρολος δεν καταφέρει να έχει την στήριξη γνωστών και αγνώστων, τότε το μέλλον του ίδιου και της μοναρχίας διαγράφεται... δύσκολο. Έτσι, η Μέγκαν και ο Χάρι πρέπει να ορκιστούν αφοσίωση και... μούγκα αν θέλουν τα παιδιά τους να λέγονται πρίγκιπες.

Τέλος το πένθος

Η περίοδος πένθους τελείωσε για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους. Μάλιστα, αυτό έγινε και δημόσια γνωστό με την δημοσίευση ενός υπέροχου πορτρέτου της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ που συνοδεύτηκε με τα εξής λόγια: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο της μονάρχη έχει τελειώσει. Το account αυτό θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως επίσης να θυμάται στιγμές από τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved