Βασιλιάς Κάρολος: Τέλος το πένθος για την βασιλική οικογένεια - Η ανακοίνωση του Παλατιού
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Τέλος το πένθος για την βασιλική οικογένεια - Η ανακοίνωση του Παλατιού

Η περίοδος πένθους της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τελείωσε και επίσημα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι το μεσημέρι της Τρίτης.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο Βασιλιάς Κάρολος είναι πλέον ο νέος μονάρχης. Η περίοδος πένθους τελείωσε για τη βασιλική οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, επέστρεψαν με ταχύτατους ρυθμούς στις υποχρεώσεις τους.

Το Παλάτι σήμερα (27/9) το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία και δημοσιεύτηκε στα social media, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους από εκδήλωση του 2020.

Λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε και ένα υπέροχο πορτραίτο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ που συνοδεύτηκε με τα εξής λόγια: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο της μονάρχη έχει τελειώσει. Το account αυτό θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως επίσης να θυμάται στιγμές από τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Να τονίσουμε πως όσο διαρκούσε το βασιλικό πένθος, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ντυμένα στα μαύρα και εμφανίζονταν μόνο σε υποχρεώσεις που κρίνονταν απαραίτητες.

Να θυμίσουμε, επίσης πως η βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών στο εξοχικό της, Κάστρο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved