Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά για άλλη μια φορά κατά του πατέρα της
Hollywood

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά για άλλη μια φορά κατά του πατέρα της

Η αντιδικία μεταξύ της τραγουδίστριας της ποπ και του πατέρα της Τζέιμι συνεχίζεται, με τη σταρ να δηλώνει σε πρόσφατη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, πως την «αντιμετώπιζε σαν σκυλί».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άνοιξε ξανά τα χαρτιά της για την κακοποίηση που δεχόταν από τους γονείς της και πιο συγκεκριμένα τον πατέρα της επί χρόνια: «Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει στην συνέχεια, κάθε μέρα προσευχόταν στον θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά από τον πόνο που της προκαλούσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει. Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της: «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω.

Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή». Φαίνεται πως ο Τζέιμι Σπίαρς ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με την εμφάνισή της, λέγοντας της συνέχεια πως είναι υπέρβαρη: «Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος.

Ο λόγος που μιλάω συνεχώς γι’ αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πώς είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved