Adele: Κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι για να πάρει πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία
Hollywood

Adele: Κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι για να πάρει πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία

Όπως αποκάλυψε, η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της.

Η Adele ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική για να ακολουθήσει το όνειρό της. Μετά και τις τελευταίες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια επιστρέφει στα θρανία, για να πάρει το πτυχίο της την Αγγλική Φιλολογία.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ της για το «I Drink Wine» η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να πάει στο πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα μίλησε γι’ αυτό μέσω Q&A που έκανε με τους φαν της.

Είπε: «Μετά το Βέγκας θέλω πολύ να πάρω πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Αν δεν τα είχα καταφέρει στο τραγούδι μου, νομίζω ότι θα ήμουν σίγουρα καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Σίγουρα νιώθω ότι χρησιμοποιώ το πάθος που έχω για την αγγλική λογοτεχνία σε αυτό που κάνω. Αλλά παρόλο που δεν θα έπιανα δουλειά από το πτυχίο μου, θα ήθελα να είχα πάει στο πανεπιστήμιο και να αποκτήσω αυτή την εμπειρία».

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι θα λάβει εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

«Δεν θα πάω σε πανεπιστήμιο, θα το κάνω διαδικτυακά με δάσκαλο, αλλά αυτό είναι το πλάνο για το 2025. Είναι μόνο για να αποκτήσω τα προσόντα».

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved