Jennifer Aniston: «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν τα κατάφερα...»
Hollywood

Jennifer Aniston: «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν τα κατάφερα...»

Η Jennifer Aniston σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ανέφερε ότι προσπάθησε να μείνει έγκυος αλλά δεν τα κατάφερε!

Η 53χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι νιώθει λύπη, που δεν πήρε την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, και αποκάλυψε ότι «τα έριξε όλα» στη μάχη της για την υπογονιμότητα, κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση και καταναλώνοντας κινεζικό τσάι, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να συλλάβει.

Συγκεκριμένα ανέφερε η ηθοποιός:

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμένα», είπε για το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, που όπως σημειώνει το περιοδικό έγινε πριν από αρκετά χρόνια. «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικο τσάι, ό,τι θέλετε. Δεν τα κατάφερα...».

Και τόνισε ότι θα ήθελε κάποιος να της είχε πει να καταψύξει τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, προσθέτοντας ότι πλέον έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά.

Η Jennifer Aniston η οποία πέρασε δέκα χρόνια πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Φιλαράκια», από το 1994 έως το 2004, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της, για να σκεφτεί ότι, ίσως, κάποια μέρα θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά.

Μιλώντας στο περιοδικό «Allure», η ηθοποιός επέμεινε ότι έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα αποκτήσει παιδιά, σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα νιώθει κάποια ανακούφιση από το γεγονός ότι η πιθανότητα των παιδιών δεν πλανάται πλέον πάνω της ως ένα ατελείωτο «ίσως».

Kαι δήλωσε ότι δεν νοιάζεται πλέον για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι για την ίδια. «Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved