Μπέλα Χαντίντ: Στο νοσοκομείο με μελανιές το ακριβοπληρωμένο μοντέλο – Τι συνέβη;
Hollywood

Μπέλα Χαντίντ: Στο νοσοκομείο με μελανιές το ακριβοπληρωμένο μοντέλο – Τι συνέβη;

Ανησυχία για την υγεία της έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η Μπέλα Χαντίντ μετά από κάποιες αναρτήσεις που έκανε στα social media.

Η 26χρονη καλλονή πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου γεμάτη μελανιές και γάζες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία, το ακριβοπληρωμένο μοντέλο ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη, η οποία είναι γεμάτη επιδέσμους. Στη δεύτερη φωτογραφία μας δείχνει τα μελανιασμένα πόδια της ενώ στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε μια σύριγγα με κόκκινο υγρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στο νοσοκομείο την Μπέλα Χαντίντ, αλλά ούτε και η ίδια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει με την υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπέλα Χαντίντ έκανε μια τελευταία δημόσια εμφάνιση το Σάββατο στη Σάντα Μόνικα, όπου και βρέθηκε στο πλατό για την προγραμματισμένη της φωτογράφιση.

Εκπρόσωποι των ξένων μέσων ενημέρωσης έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί της, ωστόσο η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πάσχει από τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από το δάγκωμα μολυσμένου τσιμπουριού και αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η νοσηλεία της σχετίζεται με την ασθένεια αυτή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved