Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της και ο πατέρας της θα γράψουν μαζί βιβλίο για την πατρότητα!
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της και ο πατέρας της θα γράψουν μαζί βιβλίο για την πατρότητα!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει πλέον τη ζωή της, ελεύθερη, χωρίς τους περιορισμούς, που της επέβαλε ο πατέρας της μέσω της υποχρεωτικής κηδεμονίας

Ενώ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει πλέον τη ζωή της, ελεύθερη, χωρίς τους περιορισμούς, που της επέβαλε ο πατέρας της μέσω της υποχρεωτικής κηδεμονίας, εκείνος και ο πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν ετοιμάζονται να γράψουν ένα βιβλίο, σχετικά με την πατρότητα.

O πρώην της και πατέρας των παιδιών της αποφάσισε πρώτος να εξασκήσει το συγγραφικό του ταλέντο και σύμφωνα με την Page Six, ο πατέρας της non σταρ, Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να τον βοηθήσει, δίνοντάς του τη δική του οπτική, ως πατέρας δύο κοριτσιών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες μιλούν πλέον ο ένας στον άλλο, ξεπέρασαν τις δυσκολίες στη σχέση τους και θα συνεργαστούν. Στο παρελθόν, (υπήρχε μια δικαστική διαμάχη που «χώριζε» τους δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, το 2019 ο χορευτής είχε υποβάλλει μήνυση εις βάρος του πεθερού του, καθώς ο δεύτερος φέρεται να κακοποίησε τον γιο του, Σον ΓΙρέστον.

Ο Τζέιμι δεν καταδικάστηκε για το περιστατικό, όμως τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε ο Φέντερλαϊν εγκρίθηκαν και δεν είχε την ευκαιρία να δει τα εγγόνια του για τρία χρόνια. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω , λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο ανδρών και το συγγραφικό τους εγχείρημα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved