Britney Spears:Χαμός σε εστιατόριο-Υπέστη «μανιακό επεισόδιο» όταν είδε θαμώνες να την φωτογραφίζουν
Hollywood

Britney Spears:Χαμός σε εστιατόριο-Υπέστη «μανιακό επεισόδιο» όταν είδε θαμώνες να την φωτογραφίζουν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Britney Spears, το οποίο δείχνει την έντονη ενόχλησή της από θαυμαστές μέσα σε εστιατόριο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει πλέον τη ζωή της, ελεύθερη, χωρίς τους περιορισμούς, που της επέβαλε ο πατέρας της μέσω της υποχρεωτικής κηδεμονίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, επανέρχεται με ένα βίντεο, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαθανατίστηκε σε ένα γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες, την Παρασκευή σε ένα άκρως παράξενο επεισόδιο. Σύμφωνα με το TMZ, η ίδια βρισκόταν εκεί μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, και τον σωματοφύλακά της.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαμώνες όταν την αντιλήφθηκαν, άρχισαν να την τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα η ίδια να εκνευριστεί. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άρχισε να φωνάζει, ενώ ο σύζυγός της σηκώθηκε και έφυγε από το εστιατόριο.

Η τραγουδίστρια συνέχισε να φωνάζει και να μιλάει μόνη της, όταν τελικά ο σωματοφύλακας της κατάφερε να την απομακρύνει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved