Hollywood

Beyoncé: Επέστρεψε μετά από 4 χρόνια σε live και πήρε 24 εκατομμύρια δολάρια για event στο Ντουμπάι

Gossip-tv Team

H... βασίλισσα, Beyoncé επέστρεψε στον... θρόνο της και φρόντισε να πληρωθεί καλά για αυτή τη μία και μοναδική της εμφάνιση! 

Αν σκεφτεί κανείς ότι για κάθε λεπτό παρουσίας της επί σκηνής στο Ντουμπάι η διάσημη τραγουδίστρια γινόταν κατά 300.000 δολάρια πλουσιότερη, τότε άξιζε τον κόπο να ταξιδέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για αυτή τη μία και μοναδική εμφάνισή της.

Η σταρ είχε τέσσερα ολόκληρα χρόνια να εμφανιστεί σε σκηνή και φυσικά το έκανε με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο στο event που διοργάνωσε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του πλανήτη στο Ντουμπάι.

Η συναυλία ητς διήρκησε περίπου 1 ώρα, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ρούχα υψηλής ραπτικής ενώ η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση επί σκηνής της μεγαλύτερης κόρης της, Blue Ivy η οποία τραγούδησε με τη μαμά της.

Η Beyoncé ήταν πιο όμορφη από ποτέ και φυσικά εντυπωσίασε τους εκλεκτούς καλεσμένους που ταξίδεψαν από την Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να την απολαύσουν μετά από καιρό σε αυτή την πριβέ συναυλία.
Δείτε παραπάνω το βίντεο με πλάνα από το συγκεκριμένο event από το eonline.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved