Gomez: Επίσημα η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram- Ξεπέρασε τα 416 εκατομμύρια!
Hollywood

Gomez: Επίσημα η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram- Ξεπέρασε τα 416 εκατομμύρια!

H Selena Gomez είναι και επίσημα πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram, σύμφωνα με την Independent, μιας και έχει ξεπεράσει τα 416 εκατομμύρια. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και τραγουδίστριες, που το κοινό παγκοσμίως έχει λατρέψει.

Η Selena Gomez λατρεύει την επικοινωνία με τον κόσμο, που μέσω της δουλειάς της είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια, ενώ παράλληλα η καθημερινότητά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα social media, μιας και συνεχώς ανεβάζει περιεχόμενο. Σύμφωνα με την Independent, η ίδια είναι πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους followers παγκοσμίως στην διαδικτυακή κοινότητα του Instagram. Στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς γυναίκες, πέρα από τις Gomez και Τζένερ, βρίσκονται οι Αριάνα Γκράντε (357 εκατ.), Κιμ Καρντάσιαν (346 εκατ.) και Μπιγιονσέ (293 εκατ).

Όπως δήλωσε πριν από μερικές μέρες στο Vanity Fair, έχει αναθέσει το Instagram και τις υπόλοιπες πλατφόρμες της σε μια ομάδα συνεργατών.

selenagomez_324455692_166537526105779_1472558719409882509_n.jpg

«Έκλαιγα ασταμάτητα. Είχα ασταμάτητο άγχος» θυμάται η Γκόμεζ για την περίοδο που διαχειριζόταν η ίδια τα social της. «Κάποιοι μου έγραφαν ολόκληρες παραγράφους με λεπτομέρειες για το πόσο άσχημη και χαζή είμαι. Ήταν χάσιμο χρόνου.»

«Τα social media έχουν μερικές υπέροχες πτυχές -μου αρέσει να επικοινωνώ με τους fans και να βλέπω τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Όμως όλα αυτά φτάνουν φιλτραρισμένα σε μένα πλέον. Έχω φτιάξει ένα σύστημα. Ό,τι θέλω [να δημοσιεύσω] το στέλνω στη βοηθό μου. Όσον αφορά τα σχόλια, η ομάδα μου γράφει και δημοσιεύει διάφορα εμψυχωτικά πράγματα».

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved