Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί
Hollywood

Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί

Φήμες για νέα σχέση της διάσημης ηθοποιού του Hollywood Αντζελίνα Τζολί.

Με τον δισεκατομμυριούχο Ντέιβιντ Μάγιερ ντε Ρόθσιλντ, φωτογραφήθηκε πρόσφατα η Αντζελίνα Τζολί προκαλώντας φήμες περί νέας σχέσης.

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood εθεάθη μαζί με τον κατά τρια χρόνια μικρότερό της επιχειρηματία σε γεύμα στο διάσημο εστιατόριο Moby στο Μαλιμπού όπου έκατσαν για περίπου τρεις ώρες.

Η σταρ του Hollywood στο γεύμα της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μακρύ μαύρο φόρεμα με σκισίματα στο πλάι και γόβες ενώ ο 44χρονος φορούσε τα κοκάλινα γυαλιά του, ένα μπλε παντελόνι, γκρι σακάκι με πολύχρωμες κάλτσες που ξεχώριζαν.

O διάσημος επιχειρηματίας είναι κληρονόμος μίας εκ των πλουσιότερων οικογενειών στον κόσμο. Είναι επίσης ακτιβιστής και μάχεται για το περιβάλλον.

Όπως ανφέρει στο Instagram, στόχος του είναι να ενημερώσει τους ακολούθους του και όχι μόνο για την κλιματική αλλαγή και τους κινδύνους αυτής ώστε όλοι μαζί να καταφέρουν να σώσουν τον κόσμο.

Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1978 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes ενώ το 2002 σπούδασε Φυσική Ιατρική στο κολλέγιο Naturopathic Medicine του Λονδίνου.

Είναι ο νεότερος κληρονόμος της οικογένειας τραπεζιτών Ρόθσιλντ, γιος της Βικτώρια Λου Σοτ και του Έβελιν ντε Ρόθσιλντ.

Αγαπά να ταξιδεύει σε περιοχές όπως ο Αμαζόνιος, ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος προκειμένου να συνδυάζει τα ταξίδια του με τις ανησυχίες του γύρω από το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν ακόμα προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την έξοδο τους και τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved