Σελένα Γκόμεζ: «Είμαι άρρωστη και έχω πάρει βάρος» - Η νέα της εικόνα και τα κακεντρεχή σχόλια
Instagram
Hollywood

Σελένα Γκόμεζ: «Είμαι άρρωστη και έχω πάρει βάρος» - Η νέα της εικόνα και τα κακεντρεχή σχόλια

Η 30χρονη σήμερα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας, Selena Gomez, δεν είναι πια εκείνο το κορίτσι που γνωρίζαμε. Τα προβλήματα υγείας της την έχουν μεταλλάξει όμως η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νιώθει υγιής. 

Δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται τον τελευταίο καιρό το κορίτσι με τους πολλούς ρόλους, η διάσημη σταρ του Hollywood Σελένα Γκόμεζ, με αφορμή τα κιλά που έχει πάρει.

Οι περισσότεροι είχαν συνηθίσει μια Σελένα πιο αδύνατη και τώρα που έχει γίνει πιο ζουμερή απ’ ότι στο παρελθόν, οι ακόλουθοί της την σχολιάζουν αρνητικά.

Η διάσημη όμως μεταξύ άλλων τραγουδίστρια διανύει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της καθώς αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά θέματα υγείας.

selenagomez.jpg

Η Σελένα Γκόμεζ έχει διαγνωστεί με λύκο και λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή η οποία της προκαλεί μεγάλη κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να πρήζεται και να μην μπορεί να φορέσει τα ρούχα που αγαπούσε στο παρελθόν.

Η 30χρονη σήμερα τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί ότι πάσχει από λύκο, μια ασθένεια για την οποία λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, η οποία οδηγεί σε αύξηση του βάρους της.

selenagomez2.jpg

«Όταν παίρνω τα φάρμακα αυτά, είναι πολύ φυσιολογικό να έχω κατακράτηση. Όταν τα κόβω, χάνω βάρος. Θέλω να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή γι’ αυτό που περνάει. Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ιστορία. Είστε όμορφοι, είστε υπέροχοι. Ναι, έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σκ@τά, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν στην κατάστασή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε live της στο TikTok, προσθέτοντας πως δεν είναι μοντέλο και δεν θα γίνει ποτέ.

selenagomez.jpg

«Τη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να την παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Εξαρτάται από τον μήνα, για να είμαι ειλικρινής… Παρατήρησα την αλλαγή μου όταν ορισμένοι άρχισαν να μου επιτίθενται για το βάρος μου», είχε προσθέσει απογοητευμένη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved