Tina Turner: Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία της;
Hollywood

Tina Turner: Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία της;

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, η διάσημη τραγουδίστρια, Τίνα Τέρνερ αφήνοντας πίσω της εκτός από τις τεράστιες επιτυχίες της και μια αμύθητη περιουσία. 

«Η Τίνα Τάρνερ, η «βασίλισσα της Rock'n Roll', έφυγε ήρεμα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια, στο σπίτι της στο Κούσναχτ κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος έχασε μία θρύλο της μουσικής και ένα παράδειγμα προς μίμηση», ανέφερε ο εκπρόσωπός της ανακοινώνοντας τον θάνατό της.

3bc9651e-Tina-Turner-01.jpg

Πέρα από τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή της, η Τίνα Τάρνερ είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα η περιουσία της σήμερα να αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη αυτή περιουσία της;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Hello!, η τραγουδίστρια είχε ορίσει τους κληρονόμους της, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το πιθανότερο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής θα λάβει ο επί 10 χρόνια σύζυγό της.

tina.jpg

Εκτός από τα δύο βιολογικά παιδιά της, τα οποία έφυγαν από τη ζωή, η Τάρνερ είχε ακόμα δύο παιδιά, τα οποία είχε υιοθετήσει, δεν είχαν όμως και τις καλύτερες σχέσεις.

"Η Tina με μεγάλωσε από την ηλικία των 2. Είναι η μόνη μητέρα που γνωρίζω. Όμως δεν έχω μιλήσει στη μητέρα μου από το 2000. Δεν νομίζω ότι κάποιο από τα αδέρφια μου μιλάει μαζί της. Η μητέρα μου ζει τη ζωή της, έχει έναν νέο σύζυγο και είναι στην Ευρώπη. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν", εξήγησε ο Ike Jr στη Daily Mail.

804c9ae6-Tina-Turner-19.jpg

Όσο για τον τέταρτο γιο της, Michael, ο αδερφός του είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, στον οποίο η μητέρα του έστελνε μόνο χρήματα, χωρίς να τον έχει επισκεφθεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved