Hollywood

Ματ Ντέιμον: Άφησε φιλοδώρημα ύψους 1000 ευρώ στη Μύκονο! Απόβαση celebrities στο νησί!

Gossip-tv Team

Ξετρελαμένος με τις ομορφιές της χώρας μας δείχνει να είναι ο Ματ Ντέιμον ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο και μετά το γεύμα του σε εστιατόριο στην περιοχή του Ορνού άφησε μαζί με την παρέα του φιλοδώρημα 1.000 ευρώ.

Απόβαση διασήμων

Στα Ματογιάννια βρέθηκε όμως και ο Christian Bale μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα εκείνη ενθουσιάστηκε με τη μουσική που έπαιζε ο DJ στο εστιατόριο όπου γευμάτιζαν, και μάλιστα εκείνος τής έκανε δώρο την playlist του.

Λάτρης της Μυκόνου και ο διάσημος αστέρας του ΝΒΑ, Τζέιμς Χάρντεν που πέρασε μέρος των διακοπών του στη χώρα μας. Ο 33χρονος με τη χαρακτηριστική γενειάδα, επέλεξε την καλύτερη καμπάνα διάσημου beach bar περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις.

Επίσης στο νησί των Ανέμων αυτές τις μέρες βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Eduardo Camavinga που βρέθηκε στη Μύκονο για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι. Για διακοπές στο νησί βρέθηκε και η Βραζιλιάνα σταρ Anitta που ξεσήκωσε με τις σέξι εμφανίσεις της στις παραλίες.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved