Hollywood

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Jamie Foxx μετά την περιπέτεια υγείας: «Πήγα στην κόλαση και γύρισα»

Gossip-tv Team

Αρκετούς μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και τα εκατοντάδες δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Jamie Foxx με ένα βίντεο έδωσε όλες εκείνες τις απαντήσεις που όλοι περίμεναν. 

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια και φανερά φορτισμένος συναισθηματικά, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του σε αυτό που περνούσε.

Στο βίντεο εμφανίστηκε απόλυτα καλά στην υγεία του και με διάθεση να αυτοτρολάρεται όπως κάνει πάντα με τους φίλους του. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως δεν ήθελε να τον δουν στην κακή κατάσταση που ήταν όταν αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι ακριβώς τού είχε συμβεί.

1674940381257-105508084-jamie-foxx-katie-holmes.jpg

Τόνισε όμως πως δεν ισχύουν όλα αυτά που έχουν γραφτεί για εκείνον όλο αυτό το διάστημα, ότι δηλαδή έχει τυφλωθεί ή ότι έχει παραλύσει. Δήλωσε πολύ καλά στην υγεία του και ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση και τις ταινίες όπου πρωταγωνιστεί.

Επεσήμανε επίσης πως η αδελφή του και η κόρη του ήταν εκείνες που του έσωσαν τη ζωή και πως νιώθει ευγνωμοσύνη για όλους όσοι τού έδειξαν την αγάπη τους στον Γολγοθά που ανέβαινε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved