Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Φέρνες: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 27 χρόνια γάμου
Hollywood

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Φέρνες: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 27 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια γάμου ακολούθησαν ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του όπως ανακοίνωσε στο People, κάνοντας μια κοινή δήλωση.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Corelli» και παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου του 1996.

Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

33761276-8784909-image-a-44_1601379520043.jpg

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Φέρνες

Η ανακοίνωση:

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

https://www.instagram.com/p/CxOH5bghxaD/

«Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», γράφουν.

Το 2021 με αφορμή την επέτειο του γάμου τους ο ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή του το πιο τρυφερό μήνυμα:

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου, Ντεπ, είναι τόσο φυσικό όπως η αναπνοή. Από την στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ότι η μοίρα μας ήταν να είμαστε μαζί. Σε αυτά τα 25 χρόνια, η αγάπη μας έχει έχει μεγαλώσει βαθύτερα. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια έγιναν πιο συναρπαστικά. Η μάθηση ακόμα μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων να μοιράζομαι την αγάπη μας και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις αρχίσαμε! Ντεπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», ήταν το μήνυμα αγάπης του ηθοποιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved