Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί των Oscars 2024; Τελικά θα ερμηνεύσει ο Ryan Gosling το «I'm Just Ken»;

Ράιαν Γκόσλινγκ

Hollywood

Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί των Oscars 2024; Τελικά θα ερμηνεύσει ο Ryan Gosling το «I'm Just Ken»;

Τελικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα κάνει την εμφάνιση έκπληξη στη λαμπερή βραδιά της 96ης τελετής των βραβείων Όσκαρ;

Ακόμα αναρωτιόμαστε αν ο αγαπημένος ηθοποιός θα ερμηνεύσει live το viral τραγούδι του από την ταινία της Barbie, «I'm Just Ken».

Ράιαν Γκόσλινγκ: Εμφάνιση - έκπληξη στα βραβεία Όσκαρ. Η live ερμηνεία & τα βραβεία που διεκδικεί!

Συγκεκριμένα, το Variety πριν από λίγες μέρες είχε επιβεβαιώσει τις νέες εξελίξεις που ήθελαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ να ανεβαίνει στην λαμπερή σκηνή των Όσκαρ μαζί με τον Μαρκ Ρόνσον και να ερμηνεύουν το αγαπημένο τραγούδι σε όλους «I'm Just Ken».

Μέχρι πρόσφατα ο ηθοποιός δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να προχωρήσει σε μία τέτοια live εμφάνιση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο διάσημος σταρ κέρδισε υποψηφιότητα για τον Β' Ανδρικό ρόλο για τον ρόλο του ως Κεν, στην ταινία «Barbie», η οποία είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «I’m Just Ken» και το «What Was I Made For?» της Μπίλι Άιλις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αποκαλύψει πως μέχρι τότε ότι η Ακαδημία των Όσκαρ δεν του είχε ζητήσει να τραγουδήσει.

«Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να μου αναθέσουν να το κάνω. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός», είχε δηλώσει ο διάσημος ηθοποιός.

Ακούστε εδώ το τραγούδι του Ράιαν Γκόσλινγκ, «I’m Just Ken»:

To άλλο βασικό ερώτημα των φετινών βραβείων Όσκαρ είναι αν τελικά η Eva Mendes θα πειστεί να τον συνοδεύσει στην λαμπερή βραδιά, καθώς το ζευγάρι έχει αποκαλύψει πως δε συνηθίζει να κάνεις τέτοιες εμφανίσεις.

Ποια είναι τα στοιχήματα για τα φετινά Όσκαρ;

Απ' ό,τι φαίνεται τα στοιχήματα θέλουν την ταινία Oppenheimer το μεγάλο φαβορί της βραδιάς, καθώς τόσο ο Cillian Murphy, όσο και ο Christopher Nolan δείχνουν πως έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους ως οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς στις κατηγορίες που έχουν προταθεί.

Όσον αφορά το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, όλα δείχνουν πως το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου ανήκει στην αγαπημένη Έμμα Στόουν.

emma.jpg
Emma Stone in POOR THINGS. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved