Όσκαρ 2024: 4 βραβεία για τον Λάνθιμο - Ο πανικός της Έμα Στόουν, το σκισμένο φόρεμα & τα δάκρυά της

O Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Hollywood

Όσκαρ 2024: 4 βραβεία για τον Λάνθιμο - Ο πανικός της Έμα Στόουν, το σκισμένο φόρεμα & τα δάκρυά της

Όσκαρ 2024: Σίγουρα τη βραδιά απονομής των Όσκαρ ο Γιώργος Λάνθιμος θα τη θυμάται για πάντα αφού κατάφερε να κατακτήσει το Χόλιγουντ!

Έχοντας στις αποσκευές του 11 υποψηφιότητες για βραβεία Όσκαρ, μόλις δύο λιγότερα από το φετινό μεγάλο φαβορί, το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν, ο Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε το ακατόρθωτο για πολλούς. Να κάνει τη βιομηχανία του κινηματογράφου να υποκλιθεί μπροστά του για την υπέροχη και ιδιαίτερα πρωτότυπη ταινία του, Poor Things.

Όσκαρ 2024: Οι μεγάλοι νικητές, τα ευτράπελα και όλα όσα έγιναν στη λαμπερή τελετή απονομής

Ο ίδιος κρατώντας ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όπως κάνει πάντα, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με χαμόγελο αλλά και αρκετά συγκρατημένος μιας και έτσι είναι ως άνθρωπος. Χαμηλών τόνων και με τη διάθεση πάντα να περνάει όσο το δυνατόν απαρατήρητος. Πώς θα μπορούσαν όμως να μην αστράψουν τα φλας όταν τον πλησίασε η μούσα του και πρωταγωνίστρια της ταινίας του Έμμα Στόουν η οποία έλαμπε μέσα στην υπέροχη τουαλέτα της του Οίκου Louis Vuiton; Μαζί πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς και προχώρησαν στο εσωτερικό της τεράστιας αίθουσας του Dolby Theatre για να παρακολουθήσουν την τελετή και φυσικά να περιμένουν εναγωνίως να δουν πόσα από τα 11 Όσκαρ για τα οποία είχαν προταθεί, θα έφταναν στα χέρια του Γιώργου Λάνθιμου

GIW3OXaaoAAsBLz.jpg

«Βροχή» από Όσκαρ μέσα σε λίγα λεπτά!

Τρεις συνεχόμενες κατηγορίες, χάρισαν στον Γιώργο Λάνθιμο μέσα σε λίγα λεπτά τρία Όσκαρ. Ο λόγος για τις κατηγορίες καλύτερων κουστουμιών, καλύτερων μαλλιών/μακιγιάζ και καλύτερου σχεδιασμού παραγωγής. Όταν ανέβηκε στη σκηνή η σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας, Holly Waddington για να παραλάβει το βραβείο, αποκάλυψε ότι έλαβε μόνο μία φωτογραφία ως οδηγία από τον Γιώργο Λάνθιμο για το πώς οραματιζόταν να γίνουν τα κοστούμια στο Poor Things.

GIWvtARaoAA2jns.jpg

Τη μεγάλη... ταραχή την πέρασε η Έμα Στόουν η οποία την ώρα της ανακοίνωσης του Όσκαρ για το καλύτερο μακιγιάζ ήταν στο φουαγιέ του Dolby Theatre. Είδε λοιπόν από τις οθόνες που μετέδιδαν όσα συνέβαιναν στην αίθουσα ότι το Poor Things όπου πρωταγωνιστεί είχε κερδίσει το βραβείο στην κατηγορία! Τρέχοντας έφυγε για να βρεθεί κοντά στους συνεργάτες της, χαρούμενη που η ταινία είχε κατακτήσει άλλο ένα αγαλματίδιο!

Τα δάκρυά της και το σκισμένο φόρεμα

Η Έμμα Στόουν συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της, το τέταρτο που κατακτούσε συνολικά από τις 11 υποψηφιότητές του το Poor Things και ο Γιώργος Λάνθιμος και παίρνοντας το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια της και με βουρκωμένα μάτια, στον ευχαριστήριο λόγο της αποκάλυψε ότι είχε σκιστεί το φόρεμά της. Μάλιστα, δείχνοντας στην τεράστια σάλα του Dolby Theatre τον Ryan Gosling είπε ότι εξαιτίας του και του τραγουδιού που ερμήνευσε on stage, το «Im just Ken» είχε σκιστεί η τουαλέτα της του οίκου Luis Vuitons που φορούσε.

https://www.instagram.com/reel/C4W49xjrPJr/

Πάντως όταν κατέβηκε από τη σκηνή έτρεξε στην αγκαλιά του συζύγου της, δίνοντάς του ένα φλογερό, γεμάτο πάθος φιλί όπως θα δείτε και παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C4XHcsHOB9x/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved