Όσκαρ 2024: Ηθοποιός γυμνός παρουσίασε την κατηγορία Καλύτερων κοστουμιών που κατέκτησε ο Λάνθιμος
Hollywood

Όσκαρ 2024: Ηθοποιός γυμνός παρουσίασε την κατηγορία Καλύτερων κοστουμιών που κατέκτησε ο Λάνθιμος

Όσκαρ 2024: Από τις πιο ξεχωριστές και για πολλούς αμήχανες στιγμές της τελετής απονομής των φετινών Όσκαρ ήταν όταν ο ηθοποιός και παλαιστής Τζον Σίνα εμφανίστηκε στη σκηνή εντελώς γυμνός! 

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει καταφέρει να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο 16 φορές στο wrestling βγήκε με έναν φάκελο να κρύβει μόνο τα επίμαχα σημεία και μάλιστα τον έκανε... χρυσό ο κεντρικός παρουσιαστής των Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ να βγει μπροστά στο κοινό που παρακολουθούσε.

Όσκαρ 2024: Οι μεγάλοι νικητές, τα ευτράπελα και όλα όσα συμβαίνουν στη λαμπερή τελετή απονομής

GIWbd1ZW8AAe8_I.jpg

Ο Κίμελ, αφού αποκάλυψε ότι συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από την πιο άβολη στιγμή στα Όσκαρ μέχρι τότε, όταν την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν καλούσε επί σκηνής την Ελίζαμπεθ Τέιλορ ένας γυμνός άντρας διέσχισε το stage εντελώς ξαφνικά, είπε ότι Σίνα επρόκειτο να κάνει ακριβώς το ίδιο για να θυμηθούμε τα παλιά.

Έλα όμως που ο Σίνα, αν και είχε συμφωνήσει γι' αυτή την εμφάνιση, έκανε πως ντρεπόταν!

Ο Κίμελ τον παρακάλεσε πολλές φορές, σε ένα σύντομο σκετσάκι που είχαν οι δυο τους επί σκηνής να βγει και να παρουσιάσει την κατηγορία καλύτερων κοστουμιών, όμως εκείνος αρνούνταν χαρακτηριστικά, λέγοντας πως ντρέπεται πολύ.

Όταν λοιπόν ο Κίμελ τον άφησε μόνο του στη σκηνή, άρχισε δειλά δειλά να περπατάει προς το μικρόφωνο προκειμένου να προλογίσει τους υποψήφιους στην κατηγορία, τονίζοντας τη σπουδαιότητα που έχουν σε μία ταινία τα κοστούμια. Δείτε την απολαυστική αυτή στιγμή των φετινών Όσκαρ:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved