Μαρκ Ράφαλλο: Ο όγκος στον εγκέφαλο & η μερική παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του

Instagram / markruffalo

Hollywood

Μαρκ Ράφαλλο: Ο όγκος στον εγκέφαλο & η μερική παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του

Ο αγαπημένος Μαρκ Ράφαλλο μιλώντας πρόσφατα σε podcast προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Ο ίδιος ανέφερε πως ανακάλυψε πως είχε όγκο στον εγκέφαλο, έπειτα από όνειρο που είδε.  

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του Poor Things, ανακάλυψε μία μεγάλη μάζα, πίσω από το αριστερό του αυτί, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ όταν ήταν μόλις 33 ετών.

5+1 fun facts για το Poor Things: Η ξενάγηση του Λάνθιμου στη Γλασκόβη & το «ατύχημα» της Μπέλλα!

Mark-Ruffalo.jpg

Instagram / markruffalo

Η σύζυγός του εκείνο το διάστημα ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να της αποκρύψει τα δυσάρεστα νέα.

«Ανακάλυψα πως είχα όγκο στον εγκέφαλο μετά την επιτυχία του "You Cannot Count on Me", με τη γυναίκα μου να είναι 9.5 μηνών έγκυος, λίγο πριν έρθει το μωρό.

Είδα στο όνειρό μου ότι με πήραν τηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα. "Έχεις όγκο στο κεφάλι", μου είπαν, "πρέπει να το αντιμετωπίσεις αμέσως". Το όνειρο ήταν τόσο έντονο που πήγα στον γιατρό».

Πράγματι, η διάγνωση επιβεβαίωσε το όνειρο του Μαρκ Ράφαλλο, ο οποίος δε θέλησε να τρομάξει τη γυναίκα του.

Mark-Ruffalo-(2).jpg

Instagram / markruffalo

«Όταν το είπα στη σύζυγό μου αρχικά νόμιζε ότι αστειεύομαι και μετά ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντάς μου "πάντα ήξερα ότι θα πεθάνεις νέος"».

Τελικά, ο αγαπημένος ηθοποιός επέζησε με τους γιατρούς να τον ενημερώνουν πριν την επέμβαση πως υπήρχε 20% πιθανότητα να χτυπήσει το νεύρο στην αριστερή πλευρά του προσώπου και να παραλύσει, καθώς και 70% πιθανότητα να χάσει την ακοή του σε εκείνο το αυτί, κάτι που όντως έγινε.

«Πάρτε την ακοή μου, αλλά αφήστε με να γίνω ο πατέρας που ονειρεύομαι για τα παιδιά μου», είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Poor Things: Οι αστείες φωτογραφίες της Έμμα Στόουν – Τι ανέβασε στα social o Μαρκ Ράφαλο

Poor Things: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία που διεκδικεί 7 βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες

«Είσαι ανήθικος»: O Μαρκ Ράφαλο κατατροπώνει τον Μπαράκ Ομπάμα για το περιβάλλον

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved