Μόνικα Μπελούτσι: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς στο οποίο ορκίζεται στα 59 της!

NDPPHOTO 

Hollywood

Μόνικα Μπελούτσι: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς στο οποίο ορκίζεται στα 59 της!

Η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου, ακόμα κι αν έχει κλείσει τα 59 της χρόνια! Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς που ακολουθεί πιστά και τη βοηθά να διατηρεί πορσελάνινη επιδερμίδα και καλλίγραμμο σώμα; 

«Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες. Ποτέ δεν ήμουν πολύ αδύνατη, έτσι είμαι από τη φύση μου. Και θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτό τον γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με εκείνη την περίοδο που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν υποδέχεσαι στον κόσμο ένα μωρό. Αλλάζεις προτεραιότητες. Έρχεσαι δεύτερη. Αυτό νομίζω πως σου δίνει άλλη οπτική» αναφέρει στη Sunday Times και αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα:

Oι πανάκριβες γόβες της Μπελούτσι,τo oversize κοστούμι της Ηλιάκη & το κατακόκκινο σύνολο της Κοντού

Monica Bellucci

NDPPHOTO

«Καθαρίζω την επιδερμίδα μου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Με αυτό τον τρόπο αφαιρώ εκτός από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα μου, διαδικασία που το αφήνει να αναπνέει», αναφέρει η Μόνικα Μπελούτσι και συνεχίζει:

«Αγαπώ το pilates, το κολύμπι και επισκέπτομαι τακτικά spa. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Όποια θεραπεία και αν προτιμήσω, ολοκληρώνω με ένα κρύο ντους», αναφέρει στο γαλλικό Marie Claire.

Monica Bellucci

NDPPHOTO

Ας ακολουθήσουμε κι εμείς τις πολύτιμες συμβουλές της Μόνικα Μπελούτσι για να αποκτήσουμε λαμπερή επιδερμίδα και καλλίγραμμο σώμα.

Διαβάστε επίσης:

Η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - Η κομψή εμφάνιση

Μόνικα Μπελούτσι: «Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου, πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες»

Deva Cassel: Είναι ολόιδια η μαμά της, Monica Bellucci - Μάγεψε περπατώντας στην πασαρέλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved