H Lindsay Lohan ξετρελαμένη -για άλλη μία φορά- από τις διακοπές της στη Μύκονο! Οι φωτό που ανέβασε
instagram
Hollywood

H Lindsay Lohan ξετρελαμένη -για άλλη μία φορά- από τις διακοπές της στη Μύκονο! Οι φωτό που ανέβασε

Παρελθόν αποτελούν πλέον οι διακοπές της διάσημης ηθοποιού Lindsay Lohan στη Μύκονο αφού επέστρεψε στη βάση της, στο σπίτι της που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο Ντουμπάι. 

Με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι οικονομολόγος, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, ζουν μόνιμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πέρυσι έγιναν και γονείς αφού το καλοκαίρι ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο μικρούλης Λουάι, το όνομα του οποίου στα αραβικά σημαίνει “ασπίδα”!

Λίντσεϊ Λόχαν: Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

lindsaylohan_1716820685_3377259145966440948_15932418.jpg

Από τότε, η χολιγουντιανή σταρ είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, όμως δεν αλλάζουν κάποιες αγαπημένες συνήθειές της όπως είναι οι διακοπές στη Μύκονο την οποία έχει ερωτευτεί από τότε που πρωτοήρθε.

Έτσι, και φέτος, η Lindsay Lohan επέλεξε το όμορφο κυκλαδίτικο νησί όπου και θέλησε να περάσει τις διακοπές της ινκόγκνιτο, όμως δεν τα κατάφερε αφού σχεδόν αμέσως έγινε αντιληπτή από τους δημοσιογράφους και τους κάμερα μαν που βρίσκονται στο νησί όταν η ίδια θέλησε να κάνει μία βόλτα στα Ματογιάννια.

Η διάσημη ηθοποιός, όμως, θέλησε τον περισσότερο χρόνο της να τον περάσει μακριά από την πολυκοσμία, απολαμβάνοντας την ηρεμία του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου κατέλυσε αλλά και τον ήλιο στις -προς το παρόν- άδειες παραλίες του νησιού.

Η Lindsay Lohan ανέβασε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, δείχνοντας να αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε εκεί. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved