Hollywood

Colin Farrell: Αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με την Elizabeth Taylor! «Τη λάτρευα. Ήθελα να γινόμουν ο όγδοος σύζυγός της»

Gossip-tv Team

Για την άγνωστη σχέση του με την Elizabeth Taylor μίλησε στο σόου της Ellen DeGeneres ο Colin Farrell, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους ήταν η τελευταία ρομαντική σχέση που είχε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί!

«Ήταν κάτι σαν η τελευταία, όπως φαίνεται στο μυαλό μου, όχι για εκείνη, απλώς το προεκτείνω... αλλά ήταν η τελευταία ρομαντική σχέση που είχα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!», αποκαλύπτει και συνεχίζει μιλώντας για την γνωριμία τους! «Ο μικρότερος γιος μου γεννιόταν, ήμουν στο νοσοκομείο κι ενώ περίμενα το ασανσέρ περίπου μια ώρα πριν γεννηθεί ο Henry κι έπεσα πάνω στον μάνατζερ της Elizabeth και τον πολύ καλό της φίλο Tim Mendelsohn και με ρώτησαν τι κάνω εκεί. Τους είπα ότι γεννιόταν ο γιος μου. Μετά ρώτησα εγώ τι κάνουν εκεί και μου είπαν ότι η Elizabeth έκανε επέμβαση στην καρδιά, δεν είναι κάτι φοβερό γιατί έχει φάει πολλά σ...ά στη ζωή της' και εγώ τους είπα 'θα της πείτε ότι είπα γεια;' Πιθανόν να μην ξέρει ποιος είμαι!' Και μου λένε 'όχι ξέρει ποιος είσαι' κι εγώ είπα ουάου 'καλά, πείτε της γεια και εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη κι αυτοί μου είπαν ότι θα της το πουν», λέει και συμπληρώνει: «Μία εβδομάδα αργότερα ρώτησα αν υπήρχε περίπτωση να πάω να τη δω», παραδέχτηκε κι έτσι οι δυο τους συναντήθηκαν κι άρχισαν να κάνουν παρέα. «Αυτή ήταν η αρχή ενάμιση χρόνου ή δύο χρόνων από κάτι που ήταν πολύ όμορφο. Τη λάτρευα. Ήταν μία εκπληκτική, εκπληκτική γυναίκα. Ήθελα να γινόμουν ο όγδοος σύζυγός της αλλά τελείωσε ο δρόμος μας», κατέληξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved