Η «μπηχτή» της Χρηστίδου στον σύζυγό της
Showbiz

Η «μπηχτή» της Χρηστίδου στον σύζυγό της

«Παράπονα» στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, έκανε σήμερα μέσα από το «Πρωινό Ant1» η Σίσσυ Χρηστίδου.


Με ένα κόκκινο μίνι φορεματάκι με πιέτες εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια και τα κομπλιμέντα για το ρούχο, και πόσο αυτό της πήγαινε, πήγαν «σύννεφο». Όπως φαίνεται, όμως, τα σχόλια για το μινάκι είχαν αρχίσει πριν βγει η εκπομπή στον «αέρα».

Μετά την δήλωση του στιλ «κοιτάξτε την Σίσσυ μας πώς είναι σήμερα» και «πώς της πάει το ρούχο», αλλά και «τι όμορφη που είσαι», η Σίσσυ, όχι μόνο απάντησε αλλά έστειλε μήνυμα μέσα από το Πρωινό του Ant1 στον ίδιο τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη.
«Μπαίνει μέσα στο στούντιο ο Χρήστος και μου λέει: Τι όμορφη που είσαι!!! Και απαντώ εγώ: Aυτά είναι. Ο άντρας μου έχει ξεχάσει να μου κάνει κομπλιμέντα, αλλά ευτυχώς έχω τον Χρήστο…», είπε μέσα στο παράπονο η παρουσιάστρια, που όχι μόνο αποκάλυψε ότι νιώθει λίγο παραμελημένη, αλλά το συνέχισε, λέγοντας τι της απάντησε ο Φερεντίνος όταν της ανέφερε πόσο όμορφη είναι με το συγκεκριμένο φόρεμα: «Εμείς τώρα είμαστε στα πρώτα μας…»

Καταλάβατε που πήγαινε το μήνυμα, έτσι; Στον Θοδωρή Μαραντίνη πήγαινε που μετά τα… «πρώτα», όπως τα αποκάλεσε ο Φερεντίνος, άκουσε παράπονα από την γυναίκα του, αλλά μέσω… του πρωινού του Ant1!
Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved