Το ζευγάρι που συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού
Showbiz

Το ζευγάρι που συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού την εβδομάδα των γιορτών βρέθηκε στην Κύπρο όπου και έπαιξε μουσική σε ένα από τα μεγαλύτερα club του νησιού.

Εκεί, η παρουσιάστρια και dj βρέθηκε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια την νύχτας πλησίασε στα decks ένας νεαρός ο οποίος της είπε πως θέλει από εκείνη μια μεγάλη χάρη.

«Είμαι από ένα πολύ ορεινό χωριό της Κύπρου και εκεί ζει κι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο σε αγαπάει και σε θαυμάζει πολύ», της είπε ο νεαρός και συνέχισε λέγοντας: «Θα τους έδινε μεγάλη χαρά και ζωντάνια να σε έβλεπαν από κοντά κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν εσύ έρθεις στο χωριό γιατί εκείνοι δεν μπορούν εύκολα να μετακινηθούν».

Η Ναταλία Γερμανού, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, αρχικά σάστισε και δεν ήξερε αν είναι αλήθεια. Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια άκουσε το ένστικτό της και με δεδομένη την αγάπη που έχει στην τρίτη ηλικία υποσχέθηκε πως θα πάει να τους δει. Κι έτσι και έγινε...

Το επόμενο πρωί η Ναταλία επισκέφτηκε το χωριό και συνάντησε το ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο φυσικά δεν πίστευε στα μάτια του. Την ξενάγησαν στο χωριό, την πήγαν στο σπίτι τους, την κέρασαν όλα τα καλά και της είπαν πόσα χρόνια την παρακολουθούν και πόσο την αγαπούν. Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Ναταλία η οποία μας είπε πως πήρε τόση θετική ενέργεια και αγάπη που ένιωσε πολύ γεμάτη. Και φυσικά επειδή εκτός από το ψυχικό της κόσμο που είναι πλούσιος έχει και χιούμορ, κλείνοντας μας είπε: «Σιγά που δεν θα πήγαινα! Έπρεπε να πάω για να δω τους... συμμαθητές μου». Δείτε στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved