Λίνα Νικολακοπούλου:«Ποτέ δεν έζησα μόνη»
Showbiz

Λίνα Νικολακοπούλου:«Ποτέ δεν έζησα μόνη»

Η Λίνα Νικολακοπούλου κατάφερε να γίνει μια σπουδαία στιχουργός. Μήπως σε αυτή της την προσπάθεια άφησε πίσω την προσωπική της ζωή, ζώντας σήμερα με την μοναξιά της;

«Ποτέ δεν έζησα μόνη. Πάντα αγαπώ και μ'αγαπούν. Και νομίζω ότι όπως ήμουν παιδί, έτσι είμαι και τώρα. Έχω πολύ έντονη εσωτερική ζωή, πιο σημαντική για μένα από την εξωτερική μου. Ζω στον κόσμο της καρδιάς μου.

Όσο για το αν την προβλημάτισε αυτό ποτέ δήλωσε στην Realnews: «Ασφαλώς και με προβλημάτισε. Αυτός ο προβληματισμός είναι εφ'όλης της ύλης. Δηλαδή, πρέπει να ξαναρχίσω από την αρχή να ρωτάω τον εαυτό μου, διότι δεν είναι κάτι που άντε το ρώτησα σήμερα και αύριο θα το απαντήσω. Σίγουρα είναι παράξενο, δεν το έχω λύσει ακόμα, αλλά ξέρω ότι έχω το θάρρος να με καταλάβω, να με κατανοήσω κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμένα και τους άλλους. Είναι πολύ μεγάλη η μοναχική διαδρομή μέχρι εδώ και την ίδια ώρα, βέβαια, και πολύ γόνιμη. Περπατάω στο δρόμο και μου λένε "καλημέρα" όλοι και ότι τους αρέσουν τα λόγια μου και τα τραγουδούν. Είναι σαν να βρίσκω συγγενείς παντού, όπου πάω», δήλωσε στην Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved