Γιώργος Σατσίδης: Αποκαλύπτει που σπαταλάει τα χρήματά του
Showbiz

Γιώργος Σατσίδης: Αποκαλύπτει που σπαταλάει τα χρήματά του

Ο Γιώργος Σατσίδης βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος δεν έχει σταματήσει ποτέ να εργάζεται.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν έχει φτάσει ποτέ σε οικονομικό αδιέξοδο ή σε σημείο να μην έχει τα απαραίτητα αφού πάντα φρόντιζε να κάνει τις οικονομίες του και διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα που έπαιρνε. «Η δουλειά για μένα δεν έχει να κάνει με την αμοιβή. Πάντοτε προσπαθούσα να είμαι πολύ απασχολημένος. Το χειρότερο που μπορείς να μου κάνεις είναι να μου κόψεις τη δημιουργικότητα. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για κανέναν. Έχει τύχει να καθυστερήσω να πληρώσω τις κάρτες ή να ξεμείνω από λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πλήρωσα τις υποχρεώσεις μου», αναφέρει.

Έχει, όμως, και ο Γιώργος Σατσίδης τις αδυναμίες του και υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δηλώνει... σπάταλος. «Προσωπικά δεν χαλώ ιδιαίτερα χρήματα. Η μόνη σπατάλη μου είναι ότι πληρώνω το γυμναστήριό μου κάθε μήνα και μου αρέσει το καλό φαγητό. Αλλά μπορώ να τρώω και στο σπίτι μου», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved