Ισαβέλλα Κούτση: «Είμαι 3,5 μηνών έγκυος κι αν χρειαστεί θα πάω με τον Βαγγέλη στο εξωτερικό»
Showbiz

Ισαβέλλα Κούτση: «Είμαι 3,5 μηνών έγκυος κι αν χρειαστεί θα πάω με τον Βαγγέλη στο εξωτερικό»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση και ο μπασκετμπολίστας Βαγγέλης Σκλάβος.

Για το ζευγάρι, όμως, η ευτυχία ήταν διπλή αφού εκτός από το γάμο, στη ζωή τους, έχει έρθει και ο πελαργός. Η όμορφη δημοσιογράφος διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαι 3,5 μηνών έγκυος. Το πληροφορήθηκα ένα μήνα αφού είχαμε αποφασίσει για τον γάμο», δηλώνει ενθουσιασμένη η δημοσιογράφος στο FTHIS.

Το παρών στο γάμο της έδωσαν καλοί φίλοι του ζευγαριού και αρκετοί από τους συναδέλφους της Ισαβέλλας από το Alter. Ανάμεσά τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δούκισσα Νομικού και η Δέσποινα Καμπούρη.

«Ήμουν αγχωμένη λίγο πριν το γάμο, μήπως και φουσκώσει η κοιλιά μου και δεν δείχνει ωραίο το νυφικό. Ξέρεις...Γυναικείες ανασφάλειες! Τελικά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι πως, αν και 3,5 μηνών, η κοιλιά μου δεν έχει φουσκώσει καθόλου. Δεν έχω κανένα από τα συμπτώματα που έχουν οι έγκυες. Αφού μερικές φορές ξεχνιόμαστε κιόλας», αναφέρει.

Όσο για τη ζωή του ζευγαριού από εδώ και στο εξής εξαρτάται κυρίως από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βαγγέλου Σκλάβου. Η δημοσιογράφος πάντως είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει όποια απόφαση κι αν χρειαστεί να πάρει για το μέλλον του ο μπασκετμπολίστας.

«O Βαγγέλης είναι σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες. Αν κλείσει σε ομάδα του εξωτερικού θα τον ακολουθήσω», δηλώνει η δημοσιογράφος η οποία είχε μια καλή επαγγελματική πρόταση την οποία και απέρριψε, αφού οι προτεραιότητες της, πια, είναι άλλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved