Ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα φέρνει η Άννα Βίσση-Δείτε τα νέα της επαγγελματικά βήματα!
Showbiz

Ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα φέρνει η Άννα Βίσση-Δείτε τα νέα της επαγγελματικά βήματα!

«Στην Αθήνα θα είμαι σε έναν χώρο, που τον ξέρετε. Βέβαια, θα του αλλάξω το όνομα, αλλά και τα... φώτα, όπως λέμε!», είπε η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξή της και έκανε την έκπληξη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στους «Αγγέλους του Real», ενώ βρισκόταν στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας και έκανε αποκαλύψεις.

Η Άννα Βίσση μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα λέγοντας πως αυτό το χειμώνα έχει διάθεση για πάρτι και για ατελείωτο χορό και όχι για τραπέζια, λουλούδια και κυριλέ καταστάσεις. «Ο χώρος είναι το "Κέντρο Αθηνών", που πέρυσι φιλοξενούσε τον Δημήτρη Μητροπάνο. Τον φίλο μας, που πλέον μας γλυκοκοιτάει από επάνω. Φέτος, έχω μια όρεξη πιο club-άτη. Δεν θέλω ούτε τραπέζια, ούτε λουλούδια, ούτε τίποτα. Θέλω να βλέπω όρθιο κόσμο που χορεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε ακόμα την πλήρη σύνθεση του σχήματος γιατί όπως δήλωσε τίποτα δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Παρόλα αυτά, έδωσε στους ακροατές μικρά tips για όλα όσα έχει στο μυαλό της, λέγοντας: "Δεν θα είμαι ακριβώς μόνη μου. Θα είμαι με μία παρέα που δεν μπορώ να την ονομάσω ακόμα, επειδή είμαστε στις κουβέντες. Έχω ένα πολύ ωραίο συγκρότημα που ... φλερτάρω να "κλείσω" και μια πολύ ωραία τραγουδίστρια, που έχει κάνει πολλές επιτυχίες το καλοκαίρι. Όλα είναι με ερωτηματικό ακόμα. Πάντως, θα σταματήσουμε από το κέντρο περίπου στο τέλος του Γενάρη, για να κάνω πρόβες για τους Δαίμονες».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο σχήμα είναι η νεαρή Demy και ο rapper Μηδενιστής.

Τέλος, η Άννα Βίσση, με αφορμή τη συζήτηση για τη φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία και το αν βρήκε χρόνο για διακοπές, έκανε και μια αναδρομή στις αναμνήσεις της από παλιότερα χρόνια. «Έκανα διακοπές φέτος! Άλλωστε έκανα πολύ λίγες εμφανίσεις. Για μένα 12 συναυλίες είναι... τίποτα. Στο Summer Tour 2009 έκανα γύρω στις 20 με 25 και πάλι λίγες ήταν! Εγώ, βασικά τραγουδάω από το 1973, περίπου όταν γεννηθήκατε εσείς ή μάλλον 10 χρόνια πριν γεννηθείτε. Τότε γυρνούσαμε την Ελλάδα, σαν μια παρέα. Εγώ, η Αλεξίου, ο Νταλάρας, ο Παπακωνσταντίνου, ο Γαργανουράκης, η Λιζέτα Νικολάου, η Τσανακλίδου, ο Αντώνης Βαρδής... Ήμασταν τέσσερις και μετά γινόταν άλλος συνδυασμός τεσσάρων. Χωρίς πλάκα, τότε μιλάμε για πολλές συναυλίες. 60 – 70 συναυλίες! Μη ρωτάτε, βέβαια, πού μέναμε και τι τρώγαμε. Έχω περάσει ωραία χρόνια".

Μάλιστα, γνωστή για το αυτοσαρκαστικό της χιούμορ, η Άννα Βίσση ανέφερε κάποια στιγμή, λόγω της πολυετούς πορείας της στη μουσική σκηνή: «Του χρόνου θα γιορτάσω καμιά σαρανταριά χρόνια καριέρας. Σεβασμό θέλω! Παρ' όλα αυτά δεν θέλω να με λέτε κυρία Άννα Βίσση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved