Ποια είναι η «μάνα του Κίτσου»
Showbiz

Ποια είναι η «μάνα του Κίτσου»

Η «μάνα του Κίτσου», που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη διαφημιστική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι μία σπουδαία ηθοποιός με μεγάλη καριέρα που μετρά 37 ολόκληρα χρόνια.

Η Θηρεσία Μανωλούδη είναι το πρόσωπο των ημερών.
Η κυρία Μανωλούδη πρόσφατα κατέθεσε τα χαρτιά της για την συνταξιοδότησή της. Πριν από αυτό όμως έμελλε μία τηλεοπτική διαφήμιση να της χαρίσει όση δημοσιότητα δεν είχε λάβει τα προηγούμενα χρόνια, αφού διατηρούσε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο χώρο της υποκριτικής. Με εξαιρετικές συνεργασίες στο θέατρο , στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο «η μάνα του Κίτσου» έγινε πλέον η αγαπημένη «μαμά» όλης της Ελλάδας.

Η ίδια λέει στην εφημερίδα «NEWS»: «Εφόσον πλέον δεν παίρνω από πουθενά χρήματα, είπα να το κάνω μήπως πάρω από εκεί. Ευτυχώς η εταιρεία ήταν εξαιρετική στην πληρωμή και μακάρι να ξαναβρεθεί κάτι τέτοιο». «Εγώ δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω, όμως με αναγκάζουν. Αν πας στο «Κρατικό θέατρο» θα δεις ρόλους που απαιτούν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να τους παίζουν νέοι. Δεν είναι ωραίο αυτό» λέει με πικρία η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved