Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τραγουδίστρια των '80s! Δείτε ποια είναι!
Showbiz

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τραγουδίστρια των '80s! Δείτε ποια είναι!

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη για γνωστή τραγουδίστρια των 80s!

Η Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, όπως αποκάλυψε η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, κατηγορείται για πλαστογραφία, καθώς φέρεται πως με πλαστά έγγραφα προσπάθησε μαζί με συνεργό της να «βουτήξει» χρήματα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Η τραγουδίστρια και ο συνεργός της εμφανίστηκαν σε εταιρεία αξιολόγησης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ ως απόφοιτοι πανεπιστημίων του εξωτερικού και ειδικότερα των ΗΠΑ, και με πλαστά έγγραφα ζήτησαν να τους χορηγηθεί το ποσό των 73.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση νέας επιχείρησης.


Σύμφωνα με την Espresso, η επιχειρηματική πρόταση που κατέθεσε στη μη κερδοσκοπική εταιρεία αφορούσε δραστηριότητες διεπιστημονικών ερευνών και πειραματικών υπηρεσιών! Τα πλαστά έγγραφα αφορούσαν δήθεν πτυχία πανεπιστημιακών ιδρυμάτων των ΗΠΑ και της Πάτρας. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια εμφάνισε πλαστό πτυχίο Χημείας από πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το οποίο έφερε τα στοιχεία της, ενώ ο συνεργός της έδωσε βεβαίωση σπουδών από μεσογειακό ινστιτούτο επιστημών.

Οι δυο τους λοιπόν βρέθηκαν στο γκισέ ώστε να εισπράξουν από τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ τα χρήματα και να γίνουν... καπνός, καθώς δεν είχαν προσκομίσει μόνο πλαστά πτυχία, αλλά και πλαστά στοιχεία ταυτότητας!
Οι τρεις υπάλληλοι της μη κερδοσκοπικής εταιρείας δεν κατάλαβαν το κόλπο τους! Όμως, όταν τα έγγραφα έφτασαν στα χέρια υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος θα έδινε την τελική έγκριση, αναγνώρισε στις φωτογραφίες την τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας. Ετσι, έγιναν έρευνες και διαπίστωσαν την πλαστότητα των εγγράφων και οι δυο κατηγορούμενοι δεν εισέπραξαν το παραδάκι 73.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που ήδη έχει υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved