Φάνης Μουρατίδης: «Δεν ζω στο ανώτατο Σοβιέτ ούτε ανήκω σε μια ουτοπική κοινωνία, για να νιώσω ενοχές επειδή κάνω διαφήμιση»
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν ζω στο ανώτατο Σοβιέτ ούτε ανήκω σε μια ουτοπική κοινωνία, για να νιώσω ενοχές επειδή κάνω διαφήμιση»

Εδώ και δύο μήνες περίπου παρακολουθούμε στην τηλεόραση ένα διαφημιστικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα-Μαρία, με δύο πιτσιρικάδες. Πολλοί πίστεψαν πως ήταν οι γιοι τους. Λάθος.

«Δεν είμαι παιδί για να με παραπλανήσει κανείς σε σχέση με τη διαφήμιση. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι, να μπαίνω σε άλλους χώρους, γιατί αυτό με τροφοδοτεί με στοιχεία που εμπλουτίζουν τις άλλες μου δουλειές. Δεν ζω στο ανώτατο Σοβιέτ ούτε ανήκω σε μια ουτοπική κοινωνία, για να νιώσω ενοχές επειδή κάνω διαφήμιση», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό People και συνεχίζει: «Ο άνθρωπος αντιδρά πάντα σε σχέση με τις δεδομένες συνθήκες. Σήμερα δεν υπάρχουν πολλοί που αν τους γίνει πρόταση να κάνουν τηλεόραση θα πουν "όχι", γιατί υπάρχουν ταυτόχρονα πολλά τουρκικά σίριαλ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε ενοχικά απέναντι στην επιβίωση. Εμένα, η διαφήμιση μου αρέσει, ειδικά όταν το brand είναι ελληνικό και η επιβίωσή του είναι σημαντική για την αγορά εργασίας της χώρας μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved