Δημήτρης Καταλειφός: «Θεωρώ ανοησία την αλαζονεία στη δουλειά μας»
Showbiz

Δημήτρης Καταλειφός: «Θεωρώ ανοησία την αλαζονεία στη δουλειά μας»

Ένας μεγάλος ηθοποιός του θεάτρου και όχι μόνο, ο Δημήτρης Καταλειφός μιλάει για τα μυστικά της επιτυχίας του αλλά και το πώς ο ίδιος αντιμετώπισε τις καλές στιγμές της καριέρας του.

Υπήρξε όμως κάποια στιγμή που να ένιωσε ότι έφτασε εκεί που ήθελε, όσον αφορά την αποδοχή και τη θέση του στο χώρο; Ο ίδιος απαντά στη real: «Κακά τα ψέματα, μας αρέσει η αποδοχή. Όμως, σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις, δεν σε ησυχάζει. Δε λες «τελείωσα». Όσο είσαι καλά και γερός το εξελίσσεις το πράγμα, θέλοντας να ανταποκριθείς στις επιθυμίες του κόσμου που σε υποστηρίζει».

Την αλαζονεία πώς την αποφεύγει ο επιτυχημένος;

«Τη θεωρώ ανοησία. Το να είσαι καλός ηθοποιός ή καλός χειρουργός δεν είναι τίποτα φοβερό. Το σπουδαίο είναι να είσαι σωστός άνθρωπος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα στη ζωή μας- που, πλέον, έχει γίνει άγρια, ακόμα και η επιβίωση έχει δυσκολέψει. Είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις καλός σήμερα και σε όσους το καταφέρνουν, τους βγάζω το καπέλο. Αυτό είναι το ιδανικό μου: να είσαι αξιοπρεπής, να βοηθάς και να αγωνίζεσαι. Όχι να είσαι απλά καλοκάγαθος, να είσαι δυναμικά καλός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved