Παναγιώτης Πετράκης: «Έχω απατήσει. Δεν το παραδέχτηκα ποτέ»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Έχω απατήσει. Δεν το παραδέχτηκα ποτέ»

Αισθάνεται ο Παναγιώτης Πετράκης ότι ο ρόλος του Άνταμ στο «Priscilla είναι εντελώς κόντρα στην καθώς πρέπει εικόνα που έχουμε για εκείνον;

«Ο Άνταμ είναι υπερβολικός στα πάντα του και αυτό είναι που μου αρέσει στον συγκεκριμένο ρόλο. Μπορεί να είμαι «καθωσπρέπει» στην προσωπική μου ζωή, γιατί είναι γεγονός ότι με χαρακτηρίζει μία έμφυτη ευγένεια, διόλου επιτηδευμένη, αλλά δεν θα ήθελα να με ακολουθεί αυτό το «ατσαλάκωτο» και στην καριέρα μου. Πολύ χαίρομαι που μετά από έναν ρόλο καριέρας, όπως ήταν ο Ντανιέλ στους Δαίμονες, ήρθε στη ζωή μου κάτι τόσο διαφορετικό» τόνισε στο ΟΚ.
-Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις αυτή η «ατσαλάκωτη» εικόνα να σε ακολουθεί στην προσωπική σου ζωή;
«Όχι, γιατί δεν θέλω να ενοχλώ τους άλλους, ούτε να είμαι αυθάδης. Μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται με ευγένεια και με σεβασμό, όπως κάνω και ενώ.»
-Έχεις να διηγηθείς περιστατικά όπου η συμπεριφορά σου δεν ήταν «καλού παιδιού»; «Όταν ήμουν 16 ετών, ύστερα από έναν καβγά με τους γονείς μου, έφυγα από το σπίτι και γύρισα ύστερα από 20 ώρες ενώ εκείνοι είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία και με αναζητούσαν. Πέρασα δύσκολη εφηβεία. (Γελάει.) Και στις σχέσεις μου δεν υπήρξα πάντα τόσο καλό παιδί. Δεν αισθάνομαι καθόλου περήφανος για αυτό, αλλά έχω απατήσει. Δεν το παραδέχτηκα ποτέ, γιατί θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μην πληγώσεις, παρά να είσαι απόλυτα ειλικρινής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved