Στικούδη: «Έχω θυμώσει με αναληθές δημοσίευμα που αφορούσε την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Στικούδη: «Έχω θυμώσει με αναληθές δημοσίευμα που αφορούσε την προσωπική μου ζωή»

Για το αν έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την δημοσιότητα αλλά και πώς νιώθει όταν διαβάζει κακόβουλα σχόλια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Στικούδη.

Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τη δημοσιότητα; Υπάρχουν στιγμές που την απολαμβάνετε και αντίστοιχα κάποιες άλλες που θα επιθυμούσατε να μη σας ξέρει κανείς; «Στη ζωή μου κάνω αυτό που νιώθω άσχετα με τη δημοσιότητα. Θα πάω σινεμά με τις φίλες μου, θα βγω για βόλτα με την παρέα μου και με casual ντύσιμο φυσιολογικά όπως όλος ο κόσμος. Δεν έχω αφήσει τη δημοσιότητα να με καταπιεί και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη»
Είστε ένα κορίτσι που απασχολείτε τα μέσα. Έχει γραφτεί κάτι για εσάς σε τέτοιο σημείο που να σας έκανε να κλάψετε; «Δεν έχω κλάψει ποτέ για δημοσίευμα. Έχω θυμώσει όμως με ένα αναληθές δημοσίευμα που αφορούσε την προσωπική μου ζωή καθώς δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα».

Νιώθετε ότι τέτοιου είδους κακόβουλα σχόλια μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα που έχει ο κόσμος για εσάς;
«Μια συνέντευξη με λάθος προσανατολισμό από εκείνον που κάνει τις ερωτήσεις, ένας χαρακτηρισμός όχι και πολύ κολακευτικός από κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο και μια αρνητική κριτική σίγουρα μπορούν να επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού. Όμως στο τέλος ο κόσμος κρίνει με βάση αυτά που πιστεύει ο ίδιος και όχι με αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά. Μέσα από τα τραγούδια μου, κάποια από τα οποία είναι προσωποκεντρικά, έχω την ευκαιρία να μιλάω για μένα και να δείχνω ποια είμαι. Ένα από αυτά είναι και εκείνο με τον τίτλο: «Η γεύση της ζωής μου», καταλήγει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved