Ιβάν Σβιτάιλο: «Είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος»

Του έκανε καλό η προβολή από το «Just the two of us»;

«Μου έφερε δέκα συνεντεύξεις που μέσα από αυτές χρειάστηκε να ξαναδώ τη ζωή και την πορεία μου. Με αναγνωρίζουν πλέον στο δρόμο και με δείχνουν με το δάχτυλο. Είναι κάτι τελείως πρωτόγνωρο για μένα» τόνισε στο ΕΓΩ ο Ιβάν Σβιτάιλο.
-Προλαβαίνετε να απολαύσετε τη δημοφιλία σας;
«Τις περισσότερες φορές όχι. Κάποια πράγματα μένουν πάντα ανεπεξέργαστα. Αυτό δημιουργεί παιδικά ξεσπάσματα, επαναληπτικές συμπεριφορές, ώστε να νιώθεις ασφαλής χωρίς να είσαι.»
-Η δημοφιλία σας επιβεβαιώνει την ομορφιά σας;
«Στην αρχή με πρόβαλαν ως «hot αγόρι», αλλά δεν ένιωθα ποτέ έτσι. Πάντα με απασχολούσε η ουσία. Έχοντας όμως τη σιγουριά της εμφάνισης. Δεν θα το έλεγα. Είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος.»
-Νιώθετε ότι σας δεσμεύει η εικόνα σας;
«Μέσα από τη δουλειά μου έχω «υπάρξει» πολλά πρόσωπα.»
-Και ως άσχημος;
«Το κύριο μέλημα μου ήταν να απεγκλωβιστώ από την εικόνα μου. Στις πρώτες μου δουλειές σίγουρα με χρησιμοποίησαν για τη νιότη, τη φρεσκάδα ή το πρόσωπο μου. Εγώ όμως θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά για πολλά χρόνια.»
-Σας έχει πιέσει η εμμονή των άλλων με την εικόνα σας;
«Φυσικά. Όπως με είχε πιέσει ο ρατσισμός που δέχτηκα στο σχολείο. Η φύση με έκανε ψηλό και δυνατό. Ποτέ όμως δεν χρησιμοποίησα τη δύναμη μου για να πολεμήσω το ρατσισμό που δέχτηκα. Αυτό απαιτεί πειθαρχία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved