Ντενίση-Αλεξανιάν-Γερονικολού: Πώς είναι όταν ερωτεύονται;
Showbiz

Ντενίση-Αλεξανιάν-Γερονικολού: Πώς είναι όταν ερωτεύονται;

Η Μιμή Ντενίση, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Κατερίνα Γερονικολού συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι. Σε κοινή τους συνέντευξή εξομολογήθηκαν πώς είναι όταν ερωτεύονται.

Πώς είστε όταν ερωτεύεστε;
Κατερίνα: «Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν drama queen. Κάποιοι ίσως θεωρούν τους στίχους της Αττικής οδού, που έχει γράψει η Σάννυ Μπαλτζή και ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, υπερβολικούς. Εγώ αυτό που λέει στο ρεφρέν: Κλαίω κι οδηγώ στην Αττική οδό και κάτω απ' τη ζακέτα φοράω νυχτικό το έχω κάνει. Βέβαια, μεγαλώνοντας διαπιστώνω ότι οι συναισθηματικές μου κεραίες δεν είναι τόσο ευαίσθητες πια και οι αντιδράσεις μου απαλύνονται. Πρέπει να έχω αρκετά χρόνια να κλάψω για έναν άντρα».
Χριστίνα: «Αυτούς τους μελοδραματισμούς που περιγράφει η Κατερίνα, εγώ δεν τους έχω καθόλου, θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι μάλλον κυνική στις σχέσεις μου. Όταν κάτι με ενοχλεί, θα το πω. Θα με θεωρήσω υποκρίτρια αν προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Το θεωρώ πιο έντιμο να ξέρει ο άλλος αν με έχει ή δεν με έχει, για να κάνει κι αυτός τα κουμάντο του. Η αλήθεια είναι πως όσο εύκολα ερωτεύομαι τόσο εύκολα ξε ερωτεύομαι κιόλας. Μπορεί να ενθουσιάζομαι, αλλά πολύ γρήγορα αυτό που αισθάνομαι θα ξεφουσκώσει».
Μιμή: «Σε εμένα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Όσο δύσκολα ερωτεύομαι τόσο δύσκολα ξερωτεύομαι. Είμαι πολύ επιλεκτική με τους άντρες, θέλω τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου να τον θαυμάζω και να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά μου. Και όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι με πάθος. Δεν κάνω χλιαρές σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν ελαφρά τη καρδία και να πω: "Ας τον κρατήσω για δύο εβδομάδες και βλέπουμε"», δήλωσαν στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved