Κατερίνα Τσάβαλου: «Στη ζωή χρειάζονται όλᨻ
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Στη ζωή χρειάζονται όλᨻ

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Τσάβαλου μικροδείχνει έχει δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά της;

«Μερικές φορεί ναι, μου έχει κόψει ρόλους. Όμως δεν είναι και τόσο φοβερό, αφού άλλα μου παίρνει, άλλα μου φέρνει... Πάντως αν ένα5ς σκηνοθέτης σε θέλει πραγματικά, θα βρει τον τρόπο να σε έχει είτε μικροδείχνεις είτε όχι... Τα άλλα είναι απλώς δικαιολογίες» τόνισε στο You.
-Έχεις φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο;
«(Γέλια) Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν... Να σου πω κάτι; Δεν ξέρω αν εντέλει πιστεύω στο γάμο. Πιο πολύ πιστεύω στη συντροφικότητα... Και παιδί να θέλεις να κάνεις, δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται ο γάμος. Για τα χαρτιά, ίσως...»
-Αλήθεια, έχεις σκεφτεί να κάνεις παιδί;
«Μου φαίνεται απίθανο γιατί πρέπει πρώτα να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Ούτε αυτό που λένε «χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι» μου έχει συμβεί. Ούτε καν. Αυτό σ' το βάζει η κοινωνία. Δεν πιστεύω ότι είναι όλοι φτιαγμένοι για να κάνουν παιδί.»
- Η μοναξιά δεν σε φοβίζει;
«Πολύ και τη νιώθω αρκετές φόρες στο αίμα μου, αλλά τι να κάνω; Κι άλλα με φοβίζουν. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κάτι. Σέβομαι τη ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη που ζω...»
- Έχεις συγκατοικήσει;
«Βέβαια, δύο φόρες. Μου αρέσει η συγκατοίκηση. Είμαι της σχέσης, δεν τον πρήζω τον άλλον, αλλά αυτό είναι να σου κάτσει! Επίσης, είμαι ρομαντική. Πιστεύω στην αγάπη, γιατί πολλές φόρες μπορεί να δίνω άλλη εντύπωση... Μετά, όμως, από κάποιες ατυχείς επιλογές είπα: «Μήπως είναι καλύτερα να χαλαρώσω; Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθεί!»... Είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά στα προσωπικά σου. Γιατί καλοί είναι οι φίλοι, αλλά χρειάζεσαι και έναν σύντροφο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε «έχω τους φίλους μου και είμαι οκ». Στη ζωή χρειάζονται όλα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved