Φίλιππος Πλιάτσικας: Για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός»
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: Για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός»

Για τον εαυτό του, για τους συναδέλφους που εκτιμά περισσότερο αλλά και για το κοινό που καθορίζει τις επιλογές του μιλάει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Μιλώντας για τους σημαντικούς καλλιτέχνες που έχει γνωρίσει στην πορεία της καριέρας του, ο μεγάλος μουσικός δηλώνει στη real: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ σημαντικούς ανθρώπους και από το εξωτερικό, όπως ο Γκόρντον Γκανό των Violent Femmes,ο Έρικ Μπάρτον των Animals,ο Μάικ Στάιπ των REM, αλλά και υπέροχους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Παύλος Παυλίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας. Δεν μπορώ, όμως, να μη σταθώ στη συνέπεια και στην πορεία του πιο παλιού απ' όλους μας, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου».

Το κοινό με το οποίο έχεις πλέον μακρόχρονη αλληλεπίδραση, καθορίζει τις επιλογές και τα βήματά σου;

«Υπάρχει σεβασμός απέναντι στον κόσμο που τόσα χρόνια μας στηρίζει. Αλλά αυτό που καθορίζει τα βήματα σε ό,τι κάνω είναι οι προσωπικές μου ανάγκες, για να μπορώ να είμαι καλά με τον εαυτό μου».

Ποιο είναι το πιο ακριβές και ποιο το πιο άδικο πράγμα που έχουν πει για σένα; Αν περιέγραφες τον εαυτό σου με δυο λόγια, ποια θα ήταν;

«Οτιδήποτε έχει ειπωθεί καλοπροαίρετα, ακόμα και αν ήταν αρνητικό, είναι καλοδεχούμενο και οτιδήποτε έχει ειπωθεί κακοπροαίρετα το γράφουμε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Για τον εαυτό μου, μπορώ να πω τυχερός και πολύ τυχερός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved