Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Φρίκαρα, πάθαινα κρίσεις πανικού»
Showbiz

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Φρίκαρα, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δηλώνει πως είναι ένας άνθρωπος που δεν κωλώνει πουθενά.

«Κοίτα, πιο παλιά φοβόμουν πάρα πολύ τον θάνατο. Όταν σκεφτόμουν την απώλεια πολύ δικών μου ανθρώπων, φρίκαρα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Όταν άρχισα λίγο να το ψάχνω, άρχισα να φοβάμαι λιγότερο, το δούλεψα περισσότερο μέσα μου, απέκτησα διαφορετική αυτοπεποίθηση με τα θέματά μου. Κι έτσι κάποια πράγματα που κάποτε μου φαίνονταν μεγάλα, τώρα μου φαίνονται πολύ μικρά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Συνεχίζεις να παθαίνεις κρίσεις πανικού;
«Εχει πολύ καιρό να μου συμβεί. Βοηθάει βέβαια και λίγο η τεκίλα σ' αυτό. (γελάει)»
- Γενικότερα, κάνεις καταχρήσεις;
«Μόνο τεκίλα και τσιγάρο κάνω. Φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε άλλο.»
- Ούτε drugs;
«Τα φοβάμαι πολύ αυτά. Δεν θέλω να πω αν είναι καλά ή κακά, είμαι πολύ open γενικά, αλλά προσωπικά εμένα δεν μου κάνει αυτό. Γουστάρω την αθλητική ζωή, να έχω την υγεία μου και το γνώθι σαυτόν, χωρίς να πρέπει να βάζω ουσίες στον οργανισμό μου. Θέλω να την παλεύω μόνος μου. Είναι πιο αληθινό.»
- Είσαι έτσι ανοιχτόμυαλος και στο θέμα του σεξ;
« Κοίτα, δεν θα πάθω σοκ αν δω κάποια λεσβία στον δρόμο. Ούτε θα σοκαριστώ αν συναντήσω κάποιον gay. Οι ταμπέλες με τρομάζουν. Είναι σαν να βλέπεις στον δρόμο έναν άσπρο, έναν μαύρο κι έναν Κινέζο. Ε, και;»
- Δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις σεξ με κάποιο άλλο αγόρι;
«Εστω, για να δοκιμάσεις κι αυτή την εμπειρία; Αυτό έχει να κάνει με το πώς σου βγαίνουν οι ορέξεις εκείνη τη στιγμή. Ολα τα σκέφτεσαι, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις και τι γουστάρεις. Γουστάρω περισσότερο τη γυναίκα τώρα.»
- Μου φαίνεται πάντως ότι είσαι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο...
«(γελάει) Πάντα είμαι ερωτευμένος! Δεν μπορώ να μην είμαι ερωτευμένος. Γιατί μόνο μέσα από τον έρωτα λειτουργώ. Τον έχω ανάγκη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved