Αγγελική Νικολούλη: «Νιώθω εξαντλημένη, τα έχω δώσει όλα στην εκπομπή»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: «Νιώθω εξαντλημένη, τα έχω δώσει όλα στην εκπομπή»

Η Αγγελική Νικολούλη είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την έρευνα;

«Σαν άνθρωπος γενικά είμαι της αναζήτησης. Ψάχνω και ψάχνομαι. Επαγγελματικά όχι, δεν το είχα σκεφτεί. Το μυστήριο με τραβούσε και στις παρέες μού άρεσε να λύνω γρίφους, γι' αυτό και άρχισα να διαβάζω Αγκαθα Κρίστι» τόνισε στο Βήμα.
-Αν όλο αυτό που κάνετε δεν το κάνατε τηλεοπτικά, θα το κάνατε;
«Δεν το έχω σκεφτεί γιατί είμαι στην τηλεόραση η οποία σε φέρνει σε επαφή με μάρτυρες. Εχει χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια. Η τηλεόραση με βοηθά στο να αντλώ πληροφορίες από μάρτυρες που δεν θα πήγαιναν σε αστυνομικά γραφεία. Αν λείψει η τηλεόραση δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αυτό».
-Όταν τελειώνει η έρευνα τι κάνετε;
«Αν βάλεις κρυφή κάμερα και με δεις θα είναι σαν να έχω προσγειωθεί από ανώμαλη πτήση με κακό καιρό και είμαι έτοιμη να φιλήσω το έδαφος που πατάω. Είναι δύσκολη η πτήση του ζωντανού παρότι το κάνω χρόνια. Νιώθω εξαντλημένη, τα έχω δώσει όλα στην εκπομπή, αλλά όταν γυρίζω σπίτι βλέπω την εκπομπή με το αυστηρό μάτι τηλεθεατή για να διορθώσω τα λάθη μου. Το κάνω είκοσι χρόνια αυτό. Οπότε μου μένει μόνο μία Κυριακή όπου θα δω τους φίλους μου. Είμαι χαλαρή, της παρέας, μου αρέσουν τα ανέκδοτα, ο χορός, το κρασάκι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved