Μαρία Μπεκατώρου: «Θυμώνω, αλλά τότε φροντίζω να  είμαι μόνη μου στο σπίτι μου»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Θυμώνω, αλλά τότε φροντίζω να είμαι μόνη μου στο σπίτι μου»

Για την σχέση με τον σύζυγο της, Αντώνη και αν νιώθει πως τον παραμελεί εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων αλλά και αν η εικόνα της είναι διαφορετική από αυτήν της τηλεόρασης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Μπεκατώρου.

Υπάρχει μεγαλύτερη φθορά στη σχέση λόγω των διαφορετικών επαγγελμάτων;

«Όχι. Υπάρχουν μόνο κάποιες στιγμές που μπορεί να νιώσεις ότι παραμελείς το σύντροφο σου. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί, αλλά σε αυτή την περίπτωση κάνεις προσπάθεια να αναπληρώσεις το κενό που έχεις αφήσει. Αυτό βέβαια ισχύει σε όλες τις σχέσεις. Σε εμάς η διαφορά είναι τα ωράρια μας. Στην αρχή ο Αντώνης δυσκολεύτηκε λίγο να το δεχτεί, αλλά μετά το κατάλαβε.
Η εικόνα που έχει ο κόσμος για εσένα ότι είσαι ένας απλός άνθρωπος θεωρείς ότι είναι και η πραγματική; «Έχω μεγαλώσει έτσι ακριβώς. Στο σπίτι, στη γειτονιά, στο σχολείο, στην Κεφαλονιά. Μπορεί κάποιες μέρες να έχω άγχος και να είμαι λίγο στεναχωρημένη, αλλά είναι ανθρώπινο»
Δεν θυμώνεις;
«Θυμώνω, αλλά τότε φροντίζω να είμαι μόνη μου στο σπίτι μου. Ούτε στον Αντώνη ξεσπάω. Προτιμώ να κλάψω πάρα πολύ. Ή να τα πω μόνη μου, να φωνάξω και να εκτονωθώ».

Έχεις μπει στη διαδικασία να πας σε κάποιον ειδικό για να μιλήσεις ή αυτή την ανάγκη την καλύπτουν οι φίλοι σου;
"Με τη δουλειά που κάνουμε η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια ειδικού, αλλά δεν
έχω πάει, όχι. Απλώς δεν μου έχει χτυπήσει το καμπανάκι για βοήθεια από τον ειδικό. Εχω όμως την κολλητή μου που θα την πάρω τηλέφωνο στα δύσκολα, θα συζητήσουμε το πρόβλημα μου και θα το λύσουμε μεταξύ μας», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved