Ναταλία Γερμανού: «Με έχει απατήσει αλλά τον συγχώρησα»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Με έχει απατήσει αλλά τον συγχώρησα»

Ο Θάνος Καλλίρης είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού, του είχε αλλάξει στην ηλεκτρονική του ατζέντα τα τηλέφωνα που αντιστοιχούσαν σε γυναικεία ονόματα για να μην μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους.

«Τότε που τα έκανα αυτά ήμουν 20 χρόνων. Αν εξακολουθούσα να αλλάζω τα τηλέφωνα στις ατζέντες των αγαπημένων μου, θα ήμουν μία βλαμμένη που θα έπρεπε να με δει ψυχίατρος. Αλίμονο πια αν η ζωή δεν μου είχε διδάξει και πέντε πράγματα. Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα ήταν στη διάρκεια του γάμου μου. Εκεί κατάλαβα ότι είναι χαμένος χρόνος να ζηλεύεις γιατί μόλις ο Πέτρος Ίμβριος φόρεσε τη βέρα στο δάχτυλο του, το πέσιμο των γυναικών ήταν πλέον απροκάλυπτο, θυμάμαι, δηλαδή, σκηνές που έρχονταν θαυμάστριές του στο καμαρίνι του και του έλεγαν: «Α, είναι και η γυναίκα σου εδώ. Κρίμα, και ήθελα να τα πούρε ιδιαιτέρως». (Γελάει.) Αν ο άλλος θέλει να απιστήσει θα το κάνει, ακόμα και την ώρα που πηγαίνει να βάλει βενζίνη. Αν δεν θέλει, δεν θα το κάνει ακόμα και αν βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με έξι μοντέλα» τόνισε στο ΟΚ.

-Υπήρξε σύντροφος σου που σε απάτησε;
«Ναι, δύο φορές. Τη μία από αυτές στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, τα δάκρυα έτρεχαν στα μαγουλά μου όταν μου αποκάλυψε την αλήθεια. Αλλά δεν τερμάτισα τη σχέση γιατί θεώρησα ότι η αληθινή αγάπη αξίζει πολύ περισσότερο από ένα στιγμιαίο λάθος. Τη δεύτερη φορά που το έμαθα, δεν με ένοιαξε γιατί για μένα η σχέση που είχα ήταν ήδη τελειωμένη υπόθεση.»

-Εσύ απάτησες ποτέ σύντροφο σου;
«Ναι, το έχω κάνει αλλά η σχέση ήταν στα τελειώματα της. Μπορεί να μην το είχαμε πει, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα χωρίζαμε, οπότε μέσα μου ένιωθα ήδη ελεύθερη.»

-Ένας από τους λόγους που χωρίσατε με τον Πέτρο Ίμβριο ήταν γιατί δεν ήθελες να κάνετε παιδιά. Δεν έχει γεννηθεί ακόμη μέσα σου η επιθυμία να γίνεις μητέρα;
«Όχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved