Κοντογεώργη-Θεοχάρης: «Θέλουμε να τα καταφέρουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο ένα άριστο αποτέλεσμα»
Showbiz

Κοντογεώργη-Θεοχάρης: «Θέλουμε να τα καταφέρουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο ένα άριστο αποτέλεσμα»

Μετά την περσινή σαρωτική επιτυχία της σειράς «Κάτω Παρτάλι», πραγματικά ο πήχης της προσδοκίας είναι υψηλός. Αυτό λειτουργεί για την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη αγχωτικά;


Νάντια: «Προσπαθώ πάντα στη ζωή μου να επικεντρώνομαι στα θετικά. Προσπαθώ πάντα να έχω θετική ματιά απέναντι σε ό,τι κι αν μου συμβαίνει. Ετσι, λοιπόν, και σε ό,τι έχει να κάνει με το «Παρτάλι», προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να κρατώ τη θετική διάθεση που έχουμε όλοι μας απέναντι σε αυτήν τη δουλειά. Και όλοι εμείς οι συντελεστές, αλλά και ο κόσμος που το αγάπησε τόσο. Και φυσικά κρατώ και το απίστευτο κέφι που μας χάρισε απλόχερα η περσινή μας επιτυχία και τι να πω; Συνεχίζουμε ακάθεκτοι (γέλια)!» τόνισε στο TV Έθνος.
Μίνως: «Όταν ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά, σίγουρα υπάρχει και το άγχος. Το άγχος να μην απογοητεύσεις κανέναν. Όμως, από την άλλη μεριά έχουμε φέτος και μεγαλύτερη σιγουριά γιατί ξέρουμε επακριβώς πού πατάμε. Ολοι μας θέλουμε να τα καταφέρουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο ένα άριστο αποτέλεσμα και μια δουλειά με την οποία θα περάσει και φέτος το ίδιο καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved