Κοντογεώργη-Θεοχάρης: «Δεν έχουμε συναντήσει σταριλίκια σε συναδέλφους της γενιάς μας»
Showbiz

Κοντογεώργη-Θεοχάρης: «Δεν έχουμε συναντήσει σταριλίκια σε συναδέλφους της γενιάς μας»

Υπήρξαν στιγμές που η μεγάλη φόρα της επιτυχίας να έκανε την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη να νιώσουν πως χάνουν τον καλλιτεχνικό προσανατολισμό ή την ισορροπία;


Νάντια: «Σε ό,τι με αφορά, δεν κατάλαβα τίποτα από ολα αυτά, πήρα μόνο χαρά. Χαρά για μια υπέροχη δουλειά, χαρά που μου έδωσε την ευκαιρία για πολλές νέες συναντήσεις.» τόνισε στο TV Έθνος.
Μίνως: «Έχω μάθει να ακολουθώ τις καταστάσεις με... συγκράτηση και συγκρότηση. Προσπαθώ να μη χάνω τον στόχο μου, να μην απομακρύνομαι από τα όνειρά μου.»
-Παρά την επιτυχία ανήκετε στην κατηγορία των καλλιτεχνών που εξακολουθούν να είναι χαμηλών τόνων, πάντα ευγενικοί και σεμνοί. Αυτό να υποθέσω είναι στάση ζωής;
Νάντια: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ να είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν είμαι ακόμα ακριβώς ο άνθρωπος που θα ήθελα, εύχομαι να τα καταφέρω και να γίνω.»
Μίνως: «Αναμφισβήτητα για να μη χάσει κανείς τα πατήματά του χρειάζεται να έχει βρει τις εσωτερικές του ισορροπίες και να ξέρει τι θέλει και προς τα πού πορεύεται.»
-Είστε ηθοποιοί της νεότερης γενιάς. Μήπως τα σταριλίκια και τα βεντετιλίκια του χθες για τη γενιά του σήμερα μοιάζουν πλέον ολίγον τι ντεμοντέ και παρωχημένα;
Νάντια-Μίνως: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συναντήσει τέτοιες συμπεριφορές ή διαθέσεις σε φίλους και συναδέλφους της γενιάς μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved