Όθωνας Μεταξάς: «Δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου»

Ο Όθωνας Μεταξάς είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Πώς αντέδρασαν οι γονείς του όμως όταν τους είπε ότι θα γίνει ηθοποιός;

«Όταν ανακοίνωσα στη μητέρα μου και στους θείους μου -γιατί οι γονείς μου είχαν χωρίσει- την απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, με κοιτούσαν σαν ufo. Η μητέρα μου στενοχωρήθηκε, γιατί πίστευε ότι μπαίνω σε ένα ταξίδι ταλαιπωρίας. Αλλά από τη στιγμή που έβλεπε ότι ήταν κάτι που το ήθελα, ήταν της άποψης «όπως στρώσεις, θα κοιμηθείς, οπότε πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου» τόνισε στο ΟΚ.

-Αισθανόταν περήφανη όταν αργότερα σε έβλεπε στην τηλεόραση ή στο σανίδι;
«Παρόλο που πίστευε πολύ σε εμένα, θεωρώ ότι στο βάθος δεν αποδέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι έγινα ηθοποιός μέχρι που την έχασα. Και επειδή ήταν άνθρωπος που δεν έμενε όστους τύπους, αλλά έψαχνε την ουσία των πραγμάτων, μία κολακεία που θα άκουγε από κάποια, π.χ. «Είδα τον γιο σου στην τηλεόραση και ήταν καλός!», δεν εξωράιζε την ανησυχία της για το μέλλον του παιδιού της.»

-Επιδίωξες να έρθεις πιο κοντά με τον πατέρα σου από τότε που έχασες τη μητέρα σου;

«Δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Αν δεν έρθεις σε επαφή την ώρα που πρέπει, τότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις μετά. Αλλά δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι μου έλειψε κάτι. Ισα ίσα που θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου υπήρχε πολλή αγάπη και από τη μητέρα μου και από την οικογένεια της. Κάτι που ίσως δεν βιώνουν παιδιά που έχουν και τους δύο γονείς, αλλά μεγαλώνουν σε αρρωστημένο περιβάλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved