Τα κορίτσια του κυρίου Grey
Showbiz

Τα κορίτσια του κυρίου Grey

Πολύ πριν ο Jamie Dornan αναδειχτεί σε κινηματογραφικό μετρ του σαδομαζοχισμού, ήταν ο κύριος της κυρίας... Knightley.

Η πρώτη φορά που συνάντησε την Κeira ήταν το 2003, κατά τη διάρκεια γυρίσματος ενός διαφημιστικού σποτ. Εκείνος τότε ήταν ένα απλό μοντέλο, ενώ εκείνη είχε κερδίσει μια θέση στο πάνθεον των σταρ, κυρίως μέσα από το ρόλο της στους Πειρατές της Καραϊβικής.
Στα δύο χρόνια της σχέσης τους αποτελούσαν το λατρεμένο θέμα των παπαράτσι. Τα media δημοσίευαν συχνά φωτογραφίες τους, αλλά στη συνείδηση του κόσμου υπήρχε το «η Keira και ο γοητευτικός της σύντροφος», του οποίου ελάχιστοι είχαν συγκρατήσει το όνομα. Ο Jamie πάλευε για να ξεχωρίσει, μέχρι που το 2005 κουράστηκε να είναι η ανώνυμη σκιά της και τελικά το ζευγάρι χώρισε. Σε συνέντευξη του θα δηλώσει πως «δεν είναι ωραίο ο άντρας να είναι ένα βήμα πίσω από τη σύντροφο του», αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή ήταν μια από τις βασικές αιτίες των τίτλων τέλους. Την ίδια εποχή, όταν ρωτούν την Keira για εκείνον, η όμορφη Αγγλίδα ηθοποιός δακρύζει, ενώ ο μάνατζερ της διευκρινίζει «θα είναι πάντα φίλοι».
Η αλήθεια, όμως, είναι πως μετά το χωρισμό η καριέρα του Jamie Dornan εξελίσσεται. Γίνεται το βασικό πρόσωπο μεγάλων οίκων, ενώ οι κατακτήσεις του πολλαπλασιάζονται. Το Μάρτιο του 2006 γνωρίζεται με τη Sienna Miller και αρχίζουν να κυκλοφορούν παντού μαζί. Τα tabloids γράφουν πως η keira δεν αντέχει που ο πρώην έχει γυρίσει σελίδα. Μάλιστα ένα δημοσίευμα ισχυρίζεται πως τηλεφώνησε στη Sienna λέγοντας της «πρόσεχε τον, θα ζηλεύει την επιτυχία σου».
Η Miuller διαρρέει την ενόχληση της για τη «φιλική» παρέμβαση τονίζοντας: «Δεν έχω ανάγκη ούτε τη φιλία, ούτε τις συμβουλές της». Ο Jamie δεν παίρνει θέση, αλλά η περιπέτεια του με τη Sienna δεν διαρκεί πολύ. Το Μάιο της ίδιας χρονιάς χωρίζουν. Λίγο αργότερα, μέσα στο 2006, μοιράζεται το ίδιο «κλικ» με την Kate Moss σε μια από τις πιο σέξι διαφημίσεις που παρουσίασε ποτέ ο Calvin Klein. Το concept τους θέλει ημίγυμνους - τα media αυτή τη φορά του χαρίζουν τον τίτλο του «golden torso», «βραβείο» για το τέλεια γραμμωμένο σώμα του. Η χημεία μεταξύ τους είναι φανερή, ενώ η φημολογία πως η σχέση τους δεν είναι αποκλειστικά επαγγελματική οργιάζει. Ο Dornan διασκεδάζει τις φήμες λέγοντας «δυστυχώς δεν είμαι ο τύπος της, της αρέσουν τα πιο ροκ αγόρια». Οι κοινές τους εμφανίσεις θα διακοπούν στις αρχές του 2007.
Το 2008, του συστήνουν την τραγουδίστρια Amelia Warner. Ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Το Μάρτιο του 2013, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης, παντρεύονται κρυφά. Λίγες μέρες αργότερα γίνεται γνωστό ότι το όνομα του βρίσκεται στη λίστα με τους 36 διάσημους που έχουν περάσει από το κρεβάτι της Lindsay Lohan.
Τον Ιούνιο του 2014, ο Jamie και η Αmelia γίνονται γονείς της Dulcie και ο ηθοποιός απολαμβάνει τις οικογενειακές βόλτες. Τον Ιανουάριο του 2015 αποκαλύπτει στην Daily Mail τι τον κέρδισε στην τραγουδίστρια: «Έχει τα πιο ωραία δάχτυλα που έχω δει ποτέ. Είμαι 1.000% πιστός. Δεν υπάρχει ωραιότερη γυναίκα από τη γυναίκα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved