Η Κατερίνα Κούκα μας συστήνει τον άντρα της ζωής της
Showbiz

Η Κατερίνα Κούκα μας συστήνει τον άντρα της ζωής της

Τον όμορφο γιο της μας συστήνει η Κατερίνα Κούκα. Τον μόλις δεκαέξι χρόνια νεότερο της, Γιώργο Μπρούζο.

Στα δεκατέσσερά γνώρισε τον σύζυγό της, ερωτεύτηκαν αλλά δεν κράτησε για πολύ.
Εκείνη την εποχή μια γυναίκα διαζευγμένη ήταν δακτυλοδεικτούμενη στην κοινωνία. «Μου έκοψαν και την καλημέρα. Με συναντούσαν κοινοί μας φίλοι στο δρόμο και δεν μου μιλούσαν. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Στα 19,5 πήρα την απόφαση να φύγω. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Δούλευα σερβιτόρα, ρεσεψιονίστ για να μπορώ να συντηρώ το παιδί μου», αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια στο ΟΚ.


Φαντάζομαι ότι λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας με το γιο σου η σχέση σας είναι περισσότερο φιλική παρά μητέρας-γιου.
«Με το Γιώργο ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν λογικό λοιπόν να έχουμε μια χαλαρή σχέση και απόδειξη ότι ακόμα και τα ερωτικά του προβλήματα προτιμούσε να τα κουβεντιάζουμε μαζί παρά με το πατέρα του».
Γιώργος: «Η μητέρα μου πάντα έβαζε τα όρια που πρέπει να θέτει ένας γονιός, αλλά η σχέση μας βασιζόταν στην ειλικρίνεια»


Για ποιο λόγο τσακώνεστε;
Κατερίνα: «Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε. Αυτά συνέβαιναν όταν ήταν έφηβος. Δεν θα ξεχάσω, που όταν ήταν 16, μπήκε μια μέρα με αέρα στο σπίτι και μου είπε: «Λοιπόν. Το αποφάσισα. Θα πάρω μηχανή». Τον κοίταξα με δολοφονικό βλέμμα και του είπα: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου». (γελάει)
Γιώργος: «Εκείνη που με επανέφερε στην θέση μου, γιατί είχα πάει να ξεφύγω, ήταν όταν μετά την τεράστια επιτυχία με το Σπίρτο, άρχισαν κάποια περιοδικά να ασχολούνται όχι μόνο με την ίδια αλλά και με το γιο της. Παρασυρμένος από το νεαρό της ηλικίας μου, πήγα να ψωνιστώ. Τότε μου μίλησε αυστηρά και μου εξήγησε ότι δεν σήμαινε ότι ήμουν ο γιος της Κούκα, κάτι που κατάλαβα αργότερα».
Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved