Ντένης Μακρής: Εκείνος στο «Ταμάμ» και ο αδελφός του στους «Boys + Noise»
Showbiz

Ντένης Μακρής: Εκείνος στο «Ταμάμ» και ο αδελφός του στους «Boys + Noise»

Η λατρεία που δέχεται ο αδελφός σου ως τραγουδιστής των Boys + Noise, ενός πολύ δημοφιλούς συγκροτήματος της νεολαίας, είναι κάτι που εσύ θα μπορούσες να διαχειριστείς;
«Νομίζω πως ναι. Απλά δε θα του έδινα την αξία ούτε την προτεραιότητα που θα έδινα ίσως στη δουλειά μου αυτήν καθαυτή. Θα έβαζα τα πράγματα σε μια σειρά και θα προσπαθούσα να μην επηρεαστώ από κάτι πλασματικό. Και λέω πλασματικό γιατί καμιά φορά ένα κύμα ανθρώπων ή μια ομάδα που δείχνει και εκφράζει την αγάπη του τόσο έντονα μπορεί να σε παρασύρει σε δρόμους όπου κινδυνεύεις να ξεχάσεις το λόγο για τον οποίο κάνεις αυτό που κάνεις. Και ενδεχομένως τότε να μην ξεχάσεις μόνο το λόγο αλλά και τον τρόπο».


Ανταλλάσσετε απόψεις με τον αδελφό σου οε θέματα δουλειάς, μιας και έχετε επιλέξει και οι δυο επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με φώτα, δημοσιότητα και κοινό.
«Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ούτως ή άλλως, στις συζητήσεις μας προκύπτουν από μόνα τους τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε πολύ ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλο».


Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved